- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Neovenator #34 üzenetére
Szerintem egy kompakt vízhűtéssel (pl Corsair H60) A táp pont jó kiegészítő hűtés az alaplapnak lefelé fordított ventivel... Más kérdés, hjogy nem egyszerű a H60-nak vagy másnak helyet találni én némi moddinggal képzelem el, de ahhoz majd látni kell élőben a házat mi hogyan van rögzítve stb...
SG széria szerintem csúnyán túl van árazva és a 7-8-ba nem mehet moduláris táp pl az elrendezés miatt...
CM nekem nagyon bejön, külsőre is, kialakításra is, jó alap a terveimhez, eddig úgy tűnik
SG szériának lesz még pár tagja az idők során szerintem, főleg az erősödő konkurencia láttán... -
SQX_Barto
addikt
válasz
tiszavirág #30 üzenetére
SG05-ben 350-es SFX táp van (a drágább verzióban 450es), rövidebb, jóval rövidebb (azaz gyengébb) VGA fér bele, de egyébként az sem egy rossz koncepció. De én a Silverstone-t kisebb névnek érzem, mint a CM-et és több vele a kompromisszum...
CM az egyik legnagyobb mITX ház, ezáltal a legtöbbet lehet belepakolni.
SG05 jobban szellőzik, ez az egy tény, a CM előlapján csak a szálcsiszolt kinézetű előlap oldalánál vannak lyukak (ebben meg inkább az SG06-ra hasonlít, ott is oldalt vannak a szellőzők)
Aki brutál gépet akar ekkora méretben, annak kevés választása van..
SG07/08, Lian Li pár háza, Fractal is csinált egyet, Bitfenix-é is úton van.
Kezdenek a cégek rájönni, hogy páran high cuccokat akarnak belegyömöszölni a házba (dobozba) -
SQX_Barto
addikt
válasz
Solicidium #15 üzenetére
mATX: 240*240 > mITX: 170*170 (nem mindegy azért...)
az mATX jóval szélesebb, és nekem az egy PCI Express slot bőven elég. Ha nagyon hangkártya kell, akkor Creative X-Fi Go vagy Steelseries Siberia USB hangkártya (ha az még kapható).
A kevesebb memória slot sem akadály, mert van 8gigás memória pl a Geil Ares, szóval 16 GB-ot simán bele lehet rakni két slotba is (több meg felesleges). Az mITX meg kezd egyre "divatosabb" platform lenni alaplapok, házak tápok, hűtés terén, Z68 ból is van választék, Z77-ből is, nincs Fatal1ty meg RoG alaplap (még) na bumm.
Meg maga az a kihívás, hogy a legkisebb alaplapra, ami majdnem a tenyeremen elfér (nincs nagy kezem) lehet építeni egy komoly konfigot. i7 3770k HD7970 stb...
Kisebb helyet foglal el, számomra szebb is, a Shuttle gépek is tetszenének de a hűtés meg a táp, meg a zajok szempontjából sokan szidják őket. Sokkal jobb egy univerzális ház, amiben az alaplapon kívül minden "asztali" méretű. De persze mindenkinek más az izlése. Valaki HTPC-ben gondolkodik annak ez nagy, van aki CF-ben vagy SLI-ben, annak meg kicsi...
Én alapban kis "kockát" akarok mindenképp, de durva teljesítmény mellett -
SQX_Barto
addikt
válasz
Solicidium #12 üzenetére
Van akinek sok a microATX (mint nekem is), viszont nagy helyigényük van, kompakt vízhűtés, ATX moduláris táp, HD 7970 stb stb... Lehet nagy mITXnek ez a ház, de ebbe minden elfér, szép lyukacsos, szellőzéssel se lesznek gondok, ebbe már építhető erőgép, alaplapon kívül minden "asztali" méretű. ODD helyre meg mindenki azt rak, amit akar, nincs belevésve hogy DVD-t rakjál bele, vagy szétesik a ház.
Nekem első ötletem egy mobilrack volt, de jobb ötlet, hogy átalakítóval belerakom a nagy vinyót és szerzek lyukacsos előlapot, mint pl a CM 690-nél, ami egyrészt szellőzést ad a vinyónak, másképp nem mutat rosszul.
Sokáig filóztam a házzal kapcsolatban, mert erőgépet akarok majd építeni kis méretben, és eddig ez a ház áll nálam a legközelebb a tökéleteshez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest