- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
Ghost0510 #24341 üzenetére
A computer képes a megírt program szerint redstone jeleket kiadni, így anyagonként tudnád a szükséges alapanyagokat adagolni, akár egy géppel vezérelve az összeset, most nem ugrik be, hogy az AE1-ben van e rendszer vezetékére helyezhető 4 darab redstone jelet vivő drót, vagy az ae2-ben, de ha igen, akkor az őrült redstone áramköröket is megúsznád, mert egy csövön 4 különféle jel mehet...A computeren futó programot kéne megírnod úgy, hogy a szükséges keveréknek kellő kombinációjú 3-1 2-1stb arányú jel menjen ki két külön vezetéken, mondjuk 2 droppernek, vagy valami hasonlónak, ami mindíg csak egy ötvözet gyártásához való anyagot rak a kemencébe, így, ha mindíg csak a pont kellő anyag kerül be, és az AE1 import ki is szedi automatikusan a kemencékből az elkészült anyagokat, sosem kellene kézzel azokat igazgatni.
A programban meg mondjuk az indításakor csak meg kellene adnod a gyártandó darabszámot, azt meg hogy mit gyártson, vagy redstone jelet figyelve, pld kifogy a tároló, stb, az ae1, ezt remekül kezeli, vagy kapcsolóval tudnád kezelni..Tudom, ez elég bonyolultnak tűnik, de elég egyszer megírni, vagy keresni a neten már megírt programot hozzá, a computer egyszerű paranccsal képes a netről(A valós internetről)letölteni magának letölteni programot, ha megadod neki a program elérhetőségét. Pld pastebin, stb...
Szerintem piszok jó lehetőségek vannak egy Ae-computercraft kombóban...AzE2E az eddig általam próbált szerintem legjobb modpack..Bár, ez a személyes véleményem... Ha elérsz egy bizonyos fejlettséget, nem olyan nehéz, de ha mindent meg akarsz csinálni, kipróbálni, nem éred be azzal, hogy termelgetsz, csinosítgatod a kis kunyhódat, hanem tényleg komolyan, és keményen fejleszteni akarod a gépparkod, és azokkal eredményeket elérni, még a végén is van benne kihívás, és ráadásul rengeteg benne a felfedezni való, nem csak egy pár falu, házikó van, hanem romos várak a hegytetőn, elhagyott temetők, lebegő tornyok, titkos földalatti kápolna, rejtett kínzókamra portállal, elhagyott labirintusok.. stb.. A twilight forest labirintusára meg még én is azt mondtam, hogy cses*****ék meg oda tuti nem megyek vissza... olyan nehéz volt..Bár, lehet, hogy csak valami hiányzott, hogy életképes legyek ott...
-
kisi
aktív tag
válasz
Ghost0510 #24336 üzenetére
Hmm, erre speciel nem tudok csak Ae1-es megoldást mondani, csak azt, hogy szedd szét a gyártást.. Ez feladatonként dedikált gépekkel, valószínűleg nem fog pucolást eredményezni.
A másik ötletem az, hogy nem csak annyi anyagot gyártatsz ezekkel a gépekkel, amennyi éppen kell, hanem halmozol fel készletet, és abból gyártasz. így kevesebbet kell pucolni a gépeket az átállás miatt.A másik ötlet, hogy ha van xnet esetleg fent, vagy computercraft, akkor azzal lehetne logikázni kicsit..
A Sanya féle térkép kb egy hónapot ment, magán szerveren, páran voltunk rajta, és elértünk ezt-azt. Ha elindul a Ph szerveren, az nagy királyság lesz...
Nem sürgetjük Haverkulumot, mert sok a dolga, és szerintem szabadidejében intézi a Ph szervereit, Szóval
Igaz, hogy nem könnyű modpack, és meg kell szenvedni néhány dologért, pld egy RSTools-os builder, amit quarry célra akarunk használni, kb a rémálom kategória, és minimum egy hét összeszedni a cuccait, de ha megvan, meghálálja, kb a minecraft leggyorsabban dolgozó quarryja, csak győzd energiával..
Lehet benne más dimenziókba utazni, lehet űrhajót építeni, atomreaktort.. nagy bányagépeket, olajfinomító tornyot, stb...
Van aki nem szereti a kaja rendszerét, mivel több féle kaja evése ad plusz dolgokat, de szerintem színt visz a játékba, ráadásul az életerőre is kihatással van, ha sokmindent eszel..
Pld lentebb küldtem be pár képet egy romos pagodáról, amit felújítottunk E2E-ben... -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Ghost0510 #24328 üzenetére
-Van egy vanilla ami teljesen alap, az csak eredeti játékkal elérhető és whitelist.
-Van egy másik vanilla PonyLand néven ami nem kér eredeti fiókot, ez is egy alap vanilla csak picit több ellenséges mob generálódik, ennek van egy második térképe amire a szerveren lévő játékosok engednek fel, egy építgetős RPG világ ez maga a PonyLand/Nirn világ.
Mindegyik 1.14.4 és spigot és hard fokozatú (nem hardcore), ritkán van újragenerálva.Meg van egy Forge/Twitch tech vonalú modpakos szerver is, ez 2-3 havonta cserélődik, most épp váltás alatt van.
Egyik szerveren se vannak sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest