- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2535 üzenetére
Én személy szerint azért linkeltem a videókat mert én ilyenről még nem hallottam hogy lerakom a favágót.
Ha neked uncsi, akkor mutasd meg a fiadnak -
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2531 üzenetére
Öhm a favágó ő maga..ha egy balta van a kezébe
-
Sirandrish
legenda
Nah, a modik azt mondták hogy tudják módosítani és nem említették hogy kéne az első hsz-t jegyző emberke engedélye szóval Netpeti ha kész vagy akkor dobd be a modkerbe..
-
Sirandrish
legenda
ezt a topikot nem tudják átnevezni mert hírhez tartozik.
Most kérdezem hogy az első hsz-t tudják-e módosítani. -
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2399 üzenetére
SŰSSED AZ ÉRCEEEET!!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2395 üzenetére
Örülnék ha mostmár azzal foglakoznál mert ugy &#&#vyvx#>@>#@ hogy beszarsz
-
Sirandrish
legenda
Én nem tudom ki mit csinál de konkrétan én már Paszujt sem bírom követni annyi szirszart megépít
Hát a Trapünk is..örülök hogy kiástam, emeg ide egy cső oda kábel amoda egy motor így úgy amúgy oszt hopp a ládába a cuccA MineOS-en én jókat kacagtam mikor először hallottam
-
Sirandrish
legenda
Nah, így hogy tegnap rájöttünk hogy mégis mi a franc volt a gebasz a trappel, ma újult erőval felhúztunk 1 két szintes trapet aminek a felső szintjén csak néhány ejtő sáv van aztán alatta van egy terem ahol vannak a gyűjtő "folyók" ahonnan a víz letaszítja a mobokat egy olyan terembe ahol szétrázza őket az áram
Ott droppolnak, majd egy rendszer összeszedi a dropot és egy csőrendszer elviszi a cuccot egy ládába ami a traptól több mint 100kockára van de a láda természetesen a kéróba van hogy bármikor elérjük!Így ez egy teljesen automatizált mobtrap
Nekünk csak a cuccot kell kivenni a ládából amikor épp szükségünk van rá, és így hogy minden ok..van bőven cucc
Első órában több mint 3 pack puskapor a többi szirszarról nem is beszélveTermészetesen megtudtuk volna csinálni 30szintesre és 10 meg 20ezer cucc is jöhetne de úgy gondoltuk hogy maga a működés a lényeg...úgy sem igen használjuk el a cuccok 10%át sem
-
Sirandrish
legenda
ágy, kátó, háom, MUKOD!
Jippijájóóóóóóó -
Sirandrish
legenda
Amúgy nektek milyen vagy mekkora hozama van a Trapnek?
Tehát sok mob bespawnol?szerk: 1.8.1
-
Sirandrish
legenda
Így néz ki!
Méretei 50x50x3 kocka!
A fáklyák természetesen nincsenek itt mikor várjuk a mobokat.
Ami bekarikáztam az a kijárat..1 kocka de 14magas szóval fény alig-alig szűrődik le.
Természetesen próbáltuk már hogy azt nyitva hagyjuk és úgy is hogy bezárjuk ergo vaksötétbe.A cucc néhol nem csak 3 magas mivel bele bele fúrtunk 1-1 ilyen föld alatti barlangba de gondolom a "több" nem baj.
Szóval sötét van, elég nagy is szerintem, és persze nem vagyunk sem túl közel sem túl távol.
Mi lehet a gáz szerintetek? -
Sirandrish
legenda
válasz
CPT.Pirk #2293 üzenetére
Hát konkrétan 100-120kockányira voltam tőle, esőbe, éjszaka nappal.
Volt mikor nyitva hagytam a kijáratot hogy "levegőzzön" volt mikor bezártam.
Volt hogy csak 30kockányira vártam, volt hogy 3percet vártam volt hogy 20at.
És SEMMI!
Hatékonyság? Az mit jelent? Ássunk 10 emeletet a trapba azaz 10 darab 50x50x3as cuccot hogy aztán hatványozódjon a mobspawn...ergo bespawnolna 10x NULLA?
Nem azzal van baj hogy kevés bennt a mob hanem hogy NINCS!
vagy 1.8ban már tényleg ilyen ritkák -
Sirandrish
legenda
Ez a Mobtrap már az agyamra megy.
Tegnap ugye kivájtam az 50x50x2es alapot..semmi nem volt benne még hosszú idő múltán sem, aztán spawnolt bele vagy 4 pók.
Óh, mondom király akkor a többiek biztos nem férnek el úgyhogy átmentem rajta még egyszer hogy megmagasítsam, így lett 50x50x3 immáron.
Kis idő múlva visszamentem volt benne vagy 4 csontváz, ennek örömére hogy működik a spawn mentem is aludni.
Reggel első dolgom..nézem a trapet, két csonti..mondom nem sok de legalább működik, és ennyi...ennek kb másfél órája és azóta semmi azaz SEMMI nem spawnolt be..
Egyszerűen nem értem...mi a francnak kell megfelelnie ennek?
Kétlem hogy 3 óránként spawnolna két mob...így meg egy kalap szar és már lassan 6 órányi munkám van benne összesen.. -
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2273 üzenetére
Dehogyiiiis...
Tökre bírom értékelni hogy az 1x1x2es lyukba amit egy levegőből érkező madárszar vájt ki beleragad a ződg*ci, amit vájok egy hétig nagy cunder lyuk azt magasról telibefossák.. -
Sirandrish
legenda
Miért nem spawnol a mob egy 50x50x2es full sötét (kijárat sincs rajta) helyre?
-
Sirandrish
legenda
Srácok.
Nektek 1.8.1ben mennyi mob jön éjszaka?
Nálunk olyan nagyon ritkák mintha gyémántból lennének -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #2208 üzenetére
Természetesen a mohát
-
Sirandrish
legenda
A mohás kőröl nem lehet átterjeszteni valahogy a sima kőre?
-
Sirandrish
legenda
Kakaóbabot lehet termeszteni valahogy?
-
Sirandrish
legenda
Dinnyét talált már valaki 1.8.1-ben?
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2026 üzenetére
Akkor toljad a jar-t ecsééém
-
Sirandrish
legenda
válasz
soldierboy #1865 üzenetére
Lehet...
-
Sirandrish
legenda
válasz
netpeti98 #1831 üzenetére
Mi Kicsipaszuj-al szintén privát szerveren játszunk és vagy 3szor sz*ptuk be így..korrupt lett a szerver...elhavasodott minden és hasonló dolgok történtek.
Mi miután párszor ráfaragtunk, kézzel mentettünk óránként és 1-2 naponta backupot is csináltunk a mapról.
Ha minden igaz azt buktátok..nem lehet visszaállítani ha nincs korábbi mentésetek..
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #1825 üzenetére
van 1.9?
Az industrialnak lesz mit behozni -
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #1795 üzenetére
Próbájjad ki aztán nyomjad a vakert te kis babszemjankó
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #1763 üzenetére
szerintem már el is felejtette hogy béta állapotban van..
Bár nem tudom..akkor nem kéne tesztelni mielőtt eladja vagy 20milió példányban? -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #1288 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
"Én ha akarnék se tudnék"
Biztos nem én vagyok az első aki ezt mondja de te nagyon rendes gyerek lehetsz
Én általában (és szerencsére sokan mások is) segítenek azokon akik valamit nem tudnak...DE ha esetleg nem tudok vagy nem akarok segíteni akkor sem írom be hogy "ha akarnék se..." mert...hát mindegy..
Biztosan nagyon megbántottalak azzal hogy kérdezni mertem, ezért elnézést kérek
-
Sirandrish
legenda
SKACOK!
Nincs kedve mindenkinek felrakni 1-2 képet az "alkotásairól"?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #1189 üzenetére
Nah szupi...köszike szépen!
Majd meglesem hogy mennyi látszik ha ugy csinálom hogy minden benne legyen -
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #1182 üzenetére
És mitől lehet ennyire rázoomolni?
mármint mi kell hozzá? -
Sirandrish
legenda
öhm köszi skacok de a képre gondoltam..
Tehát hogy ilyen madártávlatból van "fényképezve"...az flymod-al készült?azzal a Dynmappal én nem tudtam ennyire rázoomolni
Szerk: okés..rendben már értem..csak korán volt még
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #1171 üzenetére
Ezt fly moddal lőtted vagy elérhető admin/op-ként ez a funkció?
-
Sirandrish
legenda
Hát nem tudom de én ilyen "megnyomok két gombot és enyéma világ" modokat maximum akkor használnék ha életnagyságban akarnám felépíteni a parlamentet pl.
az Industrialt meg attól hogy egy adott szerveren jelen van pont nem muszáj használni..
Szóval ha neked a sima fatüzelős furnace kell akkor használhatod..nem kell neked napkollektorokkal előteremteni az energiát...viszont ha szeretnéd akkor megtehetnéd..ami szerintem jó lenne.. -
Sirandrish
legenda
akkor meg főleg nem értem..
Ott van az IndustrialCraft..talán az egyik ha nem a legjobb mod..
Ha azt belepakolná az elég nagy fejlesztésnek számítana..
Bőven beleférne és sok plusszt ad a játéknak..
Szélerőmű,Napkollektor,automata fúró, Elektromos berendezések stb..
Nagyon nagy buli egy önellátó házban élni...
És ugye minden szirszarért ugyanúgy megküzd az ember csak több mindenre "költheti".. -
Sirandrish
legenda
Nálunk is elég sok minden van téglából és minden darabjáért meg szenvedtem..mégis van a szeron mod..
Nem értem a kettő között az összefüggést...
csak ebbe a szeróba van fejenként mittomén 300óra és összesen 30gyémántunk nem volt még..mindamellett hogy kb 30.000négyzetméter bányám van 3 szinten..Szóval a mod nem azt jelenti hogy mindened megvan
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #1120 üzenetére
Szerintem ez pont az a játék amin a végtelenségig lehet csiszolgatni..
Ezt is belerakni..azt is belerakni...ebből egy jobbat is..abból is egy jobbat...egy kis ez egy kis az..
Nem hiszem hogy ha most belerakna 3-4modder által kreált cuccost azzal ellőne mindent...SŐT... -
Sirandrish
legenda
Igen, megcsinálta a játékot..
Aztán jött még 30emberke akik sokkal de sokkal jobbá tették..
És mit csinál velük? jah hogy leszarja mert még a végén 14centet fizetnie kellene..
Nem mellesleg a modderek 90%a szerintem pénzt sem kérne .
És lenne egy mérföldekkel jobb játékod...Tényleg..így belegondolva, mindenki rosszul járna...
-
Sirandrish
legenda
válasz
X3B6O0X #1112 üzenetére
én csak több féle és szinü anyagot akarok..
Elég durvának tartom egy ekkora szabadságot adó játékban hogy ha fel akarok húzni egy szobrot az lehet kő/fa/sár/homok vagy ugye a birkagyapju amiből szintén csak pár szín van..
Sokat dobna a dolgon ha minden olyan szinü és állagú lehetne amilyet szeretnék
Persze a te ötleteidet is elbírnám viselni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged