- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
apatyas #25150 üzenetére
Szuper, azt hittem ha átviszem akkor a hiányzó blokkok miatt nullpointer-el elszál. 1.12 alatt megy, és az új pakk is 1.12 lenne csak kevesebb dimenziós dolgokkal, és több tech-el.
Egy szigetről lenne szó, szóval ha be tudnám vágni egy másik óceán közepére akkor gond nélkül összefolyna -
djyuri
őstag
válasz
apatyas #25122 üzenetére
Én ebben nem vagyok jártas sajna
Gondolom én is,hogy csomagok összessége.
A 8GB ramra megvolt a tippem, köszönöm a megerősítést
Ehhez annyit kérdeznék,hogy hol tudom beállítani ezt a 6-7 GB méretet?A processzorra és videókártyára nem érzékeny? Proci terén csak annyit látok,hogy 1 max 2 szálas történet és 4ghz a legtöbb komment hozzá.
Akkor laptop terén ezt ne is erőltettem nekik?Köszi
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #24885 üzenetére
Durván hardcore, dehát mi sem ma kezdtük.
Egynek majd rakjuk el mint esetleges következő jelöltet. Én single-ben mindenképpen teszek vele egy próbát, mert a stílus bejön.
Mondjuk azon hangosan röhögtem mikor felszedett a videóban egy sivatagi virágot, és az felrobbant. Beteg szívatások vannak benne ez tény..
Ja és ha meghalsz, akkor random spawnolás van! Hiába alszol! Csak aktivált waystone esetén tudsz ugyanoda visszamenni.(ha volt lehetőséged aktíválni mielőtt meghaltál, és feltételezve hogy volt is ott waystone..ugye nem minden négyzetméteren van)
A testrészeid külön hp-val rendelkeznek, a mellkas és a fej hp-jának lenullázása azonnali halál. Tehát hiába tűnik az össz hp-d jónak egy fejlővéssel hazaküld a skeli..
Vannak benne bőven egyedi ötletek! -
Amur
addikt
válasz
apatyas #24879 üzenetére
Ránézek ezt is hátha javították, ha nem akkor én is csillagkapuzok, vagy ha benne vagytok akkor a telepad-ot belerakhatnánk(amur pakkból ismerhetitek. Rém egyszerű bugmentes teleportálási lehetőség, választos, mint a mekanism kapuk)
Nem találok részletes changelogot, csak hogy hatalmas mennyiségű bug fix, meg a szerver üzemeltető által beállítható daily reward rendszer.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #24768 üzenetére
Most délután megcsinálom a szervert
Annyi kérdés merült fel, hogy azon volt/van egy világ ahol egy régi cimborámmal játszottunk egész sokat, nem tudom ez gond lenne-e nektek. Ami másik, hogy mi +1 modot feltettünk kliens és szerver oldalon, egy csillagkapus modot ami prímán integrálódott RF és EU rendszerekbe is, ezt kivegyem vagy maradjon? Nem nagy dolog a telepítése, egy fájlt copy-paste a modok közé és megy gond nélkül de nem akarok felesleges fejfájást okozni vele senkinek se
-
csoki
senior tag
válasz
apatyas #24715 üzenetére
kár lesz érte, mert jó lett volna 1-2 új moddal játszani (create, mining gadget,.. ), de ha ennyire instabil akkor RIP
engineer's life olyasmi mint sevtech vagy mint age of engineering, bár itt ahogy nézem nem kötelező követni a questeket, azok csak segítenek, de age-k itt is vannak, amik gondolom egy konkrét dolog kraftolása után oldódnak fel.
először kőkorszak, aztán mechanikus korszak (better with mods), majd IE, forestry, techreborn, és végül RS, szóval új nem igen lesz benne, csak kicsit nehezített/egymásra épülő receptek, így igazából úgyis csak egyféleképpen lehet végigmenni rajta, nem kitchensink amit Sanya szeretne(FOV az a field of view, azaz mekkora szöget látsz a szemeddel játékban, nyilván minél nagyobb annál több mindent kell CPU-nak kiszámolni, mint ahogy a nagyobb felbontás miatt is)
szerk: valaki most fent van csak nem tudni ki, és beszélni se lehet vele
-
törölt tag
válasz
apatyas #24710 üzenetére
Nem úgy van, hogy a Minecraftban nincsenek felbontások, mert fix a textúraméret? Mindegy mekkorában játszik vele, változatlan lesz a terhelés. A többi játékkal ellentétben.
A Pentium dual core is elég, ha szerveren játszik. Sinlge viszont kell egy i5 is alá... Különben belépés után 20 percig csak arra vár majd, hogy meg tudjon mozdulni előre 2 blokkot.
Úgyhogy a gép teljesítménye nagyban függ attól hol akar játszani.
Nekem a G2140 az jóval gagyibb az említett i3-ál és mégis röhögve megy, mert szerveres. A single viszont tényleg 10 perc várás mire a pálya beölt. És ha futni kezdek egyenesen akkor megint várhatok 10 percet, ha a betöltött részről lefutok. -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #24703 üzenetére
arról már írtam:
"DDSS modpackot még Dw20 is abbahagyta 60 epizód után, ráunt a grindre, pedig már épp eljutott rs autocraftingig"
az még tényleg durvább mint az e2e expert, azt én tuti kihagyom, de ha többség azt szeretné, akkor hajrá
tegnap amúgy fent voltam kb 2 órát szerveren esete, nem volt semmi gond
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24703 üzenetére
A dnd-t próbáltam, nem rossz, de elég gigapack.
Viszont elég rég óta kint van, szóval stabil lesz...(szerver oldalon ram igényes szerintem a modok száma miatt...)
Ha esetleg egy picit könnyíteni szeretnétek rajta, én javasolnék belerakni pluszban egy prefab- ot..
Mivel van bloodmoon, ha a kezdetekkor valaki beszívja, az elég csúnya lesz...(Viszont maga a bloodmoon egy kis színt is visz a játékba..)A dnd részemről támogatott ötlet, ha másoknak is jó lenne
-
JohnD
tag
válasz
apatyas #24697 üzenetére
Ez jelenleg még csak nem is C2D hanem E5500, "Pentium", 2 mag 2 szál. Elég gyéren fut a Minecraft demo. De a videokártya is Geforce GT 430.
Csoki: nagyon jól hangzik a dolog, kérdés, hogy mennyire megbízható a teszt.
A monitor az 1280*1024 felbontású szóval nem kell még a full HD sem.
Köszi! -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #24680 üzenetére
nekem nem... hamar beszéltem: most már betölti az 1.6.93-as launcherrel a profilt, viszont nem indul el így se az instance... nem tudom hogy lehetne rávenni twitch launchert hogy a 2.x-es mc launchert indítsa, ne a régi 1.x-est (már próbáltam manual launcher_profiles.json fájlt átírni, de nem...)
(régebben is volt hogy egyik modpack az új mc launcherrel indult, másik meg nem, furcsáltam akkor is, de mivel elindult így nem foglalkoztam vele) -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #24678 üzenetére
én most még el se jutok modpack indításig...
először letölteni se tudtam twitch launcherből (at + ftb launcherben nincsenek 1.14-es pakkok), így újraraktam twitch klienst, aztán most már letöltődött a pack, de amikor elindítom, az mc launcher nem tölti be rendesen profilom... másik modpackkal se, loading versions-nél megakad, az látszik, hogy az én nevemben indulna (CSoki), de ennyi, logban:[23:04:12 ERROR]: Unexpected exception refreshing profile list
com.google.gson.JsonSyntaxException: duplicate key: nullközben rákerestem és akkor eszembe jutott mintha ap írt volna róla és tényleg...
nem jó a launcher verzió, újabbat kell leszedni manual és odarakni -
athos79
tag
válasz
apatyas #24671 üzenetére
Egy autostart script nem mehetne rá? Vagy változott annyit az utóbbi időben, hogy nem olyan egyszerű? Esetleg ha szépen kérnénk közjó érdekében, Taliga nem avatná be, hogy ő hogyan oldotta meg anno?Szerk.: amikorra elküldtem, Haver már leírta
Szerk2: kiderült miattam áll le.... de nemtudom miért, a tengeren vagyok egy csónakban -
csoki
senior tag
válasz
apatyas #24659 üzenetére
ahogy nézem, nincs sok tech mod benne: hiányzik az összes nagy ércfeldolgozó mod (nincsenek még 1.14-re) : TE, EIO, AA, IC2
legalább van RS, és IF (industrial foregoing), de rf-t nem sok mindennel lehet így termelni, mert még EU2 is hiányzik a generátorokkal(az sincs 1.14-re...)
na nem baj, az inkább kalandozós pakk lesz, elfér az expert tech modpack után
este felnézek én is, ha nem alszok be gyerek altatás közben
ui: kár hogy nincs dynmap még, így nem tudok beszélgetni veletek addig is
ui2: haverkulum: honlapon majd frissítsd az infókat
-
törölt tag
válasz
apatyas #24659 üzenetére
Hát nekem kressel hibaüzenet nélkül, a tiszta Forge sem tud elindulni. Friss Minecraft launcher, friss Java, a vanilla megy is rendesen. Ahogy felrakom, többféle Forge-ot próbáltam idáig jut [link] , ez az indítás után 2 másodperc és visszadob a Minecraft launcherbe, hogy kresselt a játék és ennyi.
Biztos, hogy nem az összes Forge a rossz üresen, valahol én rontom el. A modpack még bele sincs rakva. -
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #24659 üzenetére
Kész a TNP szerver, 1.10a verzió került fel (legfrissebb stable), a szokásos helyen elérhető ( ph.hgn.hu a cím ), viszont dynmap még nincs 1.14-es forge-ra, a fejlesztő egy '19 október végi kijelentése alapján lesz, de rengeteg dolog módosult 1.13 és 1.14 forge-ban és még az 1.13-as dynmappal se végzett teljesen.
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24652 üzenetére
Hát, akkor sajna az e2e ennyi volt...
Pedig mennyi lehetőség volt még benne..Haverkulum: Nagyon szépen köszönjük a sok munkát, amit a szerverrel végzel.
A TNP érdekesnek tűnik, szivesen kipróbálnám majd.
A Ph világot majd szeretném letölteni, valamikor folytatnám majd...
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #24639 üzenetére
Sziasztok, bocsi a késlekedésért. Megcsináltam a törlést, /region és /dim-1 -en kívül minden dim mappát töröltem, úgy néz ki most elindult köhögés nélkül a szerver és úgy is maradt, valamikor nézzetek fel ha tudtok, hogy minden rendben van-e, van teljes backup az első próbálgatások előttről is (mikor demagnetizert kapcsoltuk ki meg vissza) valamint a mostani region törlések előttről is ha valami elszállt volna.
-
-
-
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24632 üzenetére
Passzolom...
Igazából a Qtya sem játszik rajtunk kívül..
Ha esetleg valami más pack lenne, nem tudom, jönnének e a többiek?
Amióta nincs szerver, én spec egy dungeons and dragons space shuttles packot próbálgatok, amibe a móka kedvéért, na meg a lustaság mindenek fellett címen beledobtam egy prefab-ot...
Ez még durvább, mint az E2E... -
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #24631 üzenetére
Megtalaltam ugyanezt a hibat githubon, nincs reakcio, a bejegyzes decemberi.
Szerintem az egyik ilyen lampa belso informacioja megzavarodott, es azert dob hibat. Ha kezben tudnam a csomagot, nekiesnek kigyakni megint a lampakat. Nagy melo.. Erdekes modon, a block=minecraft:air egesz sok hibauzenet resze amiben osszetett blokkok mellett van, eselyes hogy valami mas alapveto mod okozza a dolgot, nem az eio.
Ha a deepdark torlese nem oldja meg, megprobalhatjuk a modpack frissiteset, ha meg futja ra erod.. Javitottak par hibat azota a modokban, nem talaltam szerintem ezzel osszefuggot, de remenykedhetunk.
Ha azutan se megy, akkor szavazas jon. -
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24569 üzenetére
Szerintem egész jó lett, de fog ez még egy kicsit alakulni..
Pld javasolnám a kézi telepítésnél nem csak az aktuális forge verziót kiemelni, mert néhány modpack csak a megfelelő verzióval fut, ami nem feltétlenül az aktuális legújabb.Szerintem bele kellene írni, hogy pld ha nem fut, akkor a cruse oldalán érdemes csekkolni a verziót, hogy mit kér..Más:
E2e : Szerintetek milyen quarryt lenne érdemes használni, ami nem terheli le a szervert a gyorsaságával?
Gyk most wireless energyvel, ender chestbe dolgozna deep&dark-ban, dragonite ore és egyéb finomságok után...
Nem akarnám túlzottan leterhelni vele a szervert, de jó lenne belátható időn belül dolgozó verzió belőle, nem akarok teki-vel szórakozni...
A jelenlegi a RFtools os builder, quarry carddal. kb 25 darab szélerőmű küldi neki a kraftot... -
törölt tag
válasz
apatyas #24540 üzenetére
Ez Maki háza és kapott ő is Meka portált.
Itt vannak a futott pakkok, ha valakinek nehéz elhelyezni melyik volt a Karma. Jó lenne, ha kitöltenétek az elmaradottakat, mert egy év eltelt már azóta.
2015 december:
Infinity Evolved expert /1.7.10
*Project Ozone /1.7.10
Karma /1.7.10
*Donutcraft /1.10
Infinity Evolved skyblock expert 1.7.10
*Direwolf /1.10
Project Ozone 2 kappa -> titan /1.7.10
Farming Valley /1.10
*All the mods 2 /1.11
Foolcraft /1.10
Age of Engineering /1.10
Direwolf /1.12
GT NewHorizons /1.12
Modern Skyblock 3 /1.12
Sevtech Ages /1.12
Foolcraft 3 /1.12 -
nyikszi
őstag
válasz
apatyas #24530 üzenetére
Szia! Kösz, értem, illetve nem
De a múltkor valami kiegészítőket látott az Xbox oldalán, amiket le lehet tölteni, persze jó magyar forintért. Na mindegy, még egy könyvet kell igazából vennem neki és letudva az ajándékozás, ezt meg ha nagyon akarja, majd letölti és kifizeti a zsebpénzéből
(Amit úgyis tőlünk kap
)
-
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #24523 üzenetére
Én ezért kezdtem el Technic launchert használni
Egy modpack van ahol visszatérő játékos vagyok, a TheClassicPack, az is ezen a platformon van + sima vanillát is tud indítani, ráadásul nem az %appdata% mappába szemetel hanem könnyen állítható hova telepítse az instance-okat
Ja és nálam +pont, hogy linuxon is megy így laptopon is fel tudok nézni ha olyanom van
na nem mintha az elmúlt 3 hónapban lett volna időm Minecraftozni
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #24522 üzenetére
Ja, csak át kell menni megint a buy gombon, de aztán megmondja, hogy már megvan.
#owned
Érdekesség, hogy .jar installer/launcher már nem elérhető, csak az .msi .exe vagy csomagkezelősöket adja ki. Az újabbik wines launcher meg nem lopta be magát a szívembe, mert mindenhova szétpakolja magát. Ez már a vég. -
Amur
addikt
válasz
apatyas #24519 üzenetére
Jó ötlet ezt belerakni, sok kérdező kapásból megtalálja benne a választ.
Illetve a link amit adtál egy korábbi hsz-ben, ahol kiválasztja hogy hol,milyen platformon szeretne játszani, szintén hasznos lehet!A játékosok nevei törölhetőek az összefoglaló végéről. Itt nincs jelentősége, nem fogjuk ez alapján keresni a másik fórumlakot.
Esetleg pár ismertebb kliens linkje mehetne a modpackok elérhetősége miatt. -
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24487 üzenetére
Egy hibát találok, bár az szerintem általános bug, nem a mi szerverünkkel függ össze:
Applied energetics-es tárolórendszerbe be lett téve néhány papírdobozba csomagolt szörnyspawner, későbbi felhasználás céljából, na azok kivehetetlenül begyógyultak a rendszerbe... se ki, se semmi...
ha időm lesz, talán megpróbálom egy üres vinyóra tenni, és talán valami exportbuszos megoldással kiszedhető... az a baj, hogy a 3. szervert kezdtem telepakolni winyókkal, szóval kiszűrni hogy a kb 20-25 winyó közül melyiken vannak...
lusta vagyok... -
kisi
aktív tag
válasz
apatyas #24471 üzenetére
nem tudom, bár gyanús, hogy előtte napokig nem crashelt...
Szimplán lehet, hogy pár embernél már kevés a ram...Haverkulum : Elírás, az akart lenni..
Mentés után szerintem meg lehetne próbálni, valamelyik előzőben javítottak valami crash dolgot is... Mondjuk, amennyire nézem foglalkoznap a packkal rendesen, 3-4 hetente jön frissítés belőle...Nem tudom mennyire gond, de más verziójú forge is kell neki...
Amúgy milyen ram kell a szerverbe? Van itt a szekrény mélyén pár közepesen régi szerver cucc, táp, vinyó, ram, stb.. pár Hp szerver volt pakolgatva előző évben, olyan pár gépből csináljunk egy jobbat akcióban...
-
janos1988
addikt
válasz
apatyas #24270 üzenetére
Én a sima default skyblock változatot próbáltam (remélem ph!-s szerveren is az alap marad). De most kreáltam egy olyan világot amit írtál. Simán engedte a flint craftolást 3 gravel-ből. Igaz kreatívba adtam a gravelt magamnak. De gondolom előállítani is olyan könnyű, mint az alap skyblockban.
-
-
Egon
nagyúr
válasz
apatyas #24134 üzenetére
Dedikált vga van a gépben, egy GeForce 560GTX.
Jobban belegondolva, még single channel esetén is leginkább az ssd (no meg persze a proci) lesz a szűk keresztmetszet, szóval majdnem mindegy hogy single vagy dual. Viszont kérdés számomra, hogy az adott konfiguráció tekintetében, profitálnék-e bármit is 12 GB memóriából, 8 gigához képest (mint mondottam, az erőforrás-figyelő alapján inkább a proci a szűk keresztmetszet. -
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #24069 üzenetére
Új klienssel:
[Download]
.msi elindít, blabla next next. Érdekes mód, már a program files x86-ba is szemetel, de a fő cuccok maradnak az %appdata% -ban ahogy látom.
Forge Installer az installert kell letölteni, nem a launchert.. én is belefutottam véletlen... Elindít, next next.
MC elindít, forge kiválaszt az installations alatt:, elindít. MC betölt, kilép. Van mods könyvtár az %appdata% -ban, oda
Biomes O Plenty weblap -ról az 1.14.3-as .jar letölt, (a link a mostani legfrissebbre mutat, de ez később változhat) a jar file bemásol a mods könyvtárba.
MC elindít, forge elvileg kiválasztva maradt, elindít, mods gomb alatt látszik hogy mi van bent: (mindjárt bemásolom telefonról, ebből a kliensből rossz a printscreen)
Single player vagy akármi, új gém, kiválasztani a Biomes O Plentyt a világgenerálás előtt.
Voilá: -
-
törölt tag
válasz
apatyas #24047 üzenetére
Azon még James játszott anno, őnála láttam. Akkor még nem volt kiflifejű pávagyerek. Tényleg nem is láttam a fejét vagy három éve, megnézem most mi a helyzet.
Hát férfi lett belőle, érdekes. Kicsit visszafogottabb páva fejjel, ez már haladás. 336ezer feliratkozó az manapság nem sok. 9 hónapja nem volt új videó. Wow, akkor a YT karrierjének annyi ezek szerint.
Meglesem MesterMC oldalán megvan-e még.
Ahha, rögtön az elején rám akar sózni 2000Ft-os rang vásárlást, jó igen, ezért is köptük le világ életében a MesterMC-t.
Hmm, kikerült az oldalról a neve. Ezek szerint kinőtte a kilenckedést. Megkomolyodott? Na ez se hátköznapi egy jutúbertől, ez becsülendő. -
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #23802 üzenetére
Ha jól értem akkor két router van, egy a digis eszköz a másik pedig a saját és a gép amin a szerver futna a 2. (saját) router mögött van? Ha ez a szitu, akkor digis routerről a saját router IP-jére kell forwardolni a portot majd a saját routeren a számítógép ip-jére.
szerk.: suttyomban milyen szervert akarsz fellőni? Készül a puccs ellenem?
-
Amur
addikt
válasz
apatyas #23795 üzenetére
Mondjuk nekem egy 1.47-es ftb ultimate is rendesen retro, én vanillázni is csak 1.45-el kezdtem, modpackom pedig 1.52-es volt az első.(ftb unleashed)
Tény hogy hiányozni fog pár kényelmi mod, de élvezni fogom.
az ultimate az gregtech-es ha jól emlékszem, ha nagyon nehezitetten akartok retro-ból akkor az van twitchen régi.
Ha annyira nem akarunk szenvedni akkor meg az unleashed 1.52-es az nem greg.
Van abban is minden jóság. IC,buildcraft,AE(régi),advanced solars,equivalent exchange, extra utililities(első),forestry,logistics pipes(huh mennyit szenvedtem vele mikor elöszőr találkoztam a moddal..)
modular force field,modular powersuit(ez mekkora volt),portalgun, steve carts,tinkers,thermal(persze ős verziók),twilight forest, mapként pedig a jó kis voxel mapáá nekem már meg is jött a kedvem , én húzom ezt le.
Személy szerint greg tech-el nem szórakoznék.
Az én szavazatom az Unleashed 1.5.2-re megy. -
haverkulum
aktív tag
válasz
apatyas #23765 üzenetére
A sok ilyen jellegű kérdésből kiindulva arra gondoltam a HGN-es Minecraft oldalon lehetne csinálni egy tudástár menüpontot, oda írni cikkeket amit elég csal linkelni az érdeklődőknek
Korábban Amurt is kérdeztem, hogy a kezdőknek készült oktató videóit kitehetem-e és áldását adta rá (csak lustaság miatt nem került még ki
) Akár a topic összefoglalóba is bekerülhetnének ezek majd.
-
Bjorn1107
kezdő
válasz
apatyas #23737 üzenetére
Modokat vettem ki amikről tudom sokat esznek, de melőzhetőek vagy cserélhetőek. Nagyon az én tudásommal max a modokat állítgathatnám, meg cserélhetem / kivehetem. Te raktál már össze modpacket? Te mit módosítanál rajta? Még épülőben van és tapasztalat alapján raktam és rakom most is össze. Ez a mod pl UNU parts és vehichles nagyon részletes, csak elég sokat eszik, ezért kicserélem egy másikra.
(nem amúgy ilyenkor nekiállok és megírom újra a modokat...na mind1 kezdem kicsit kínosnak érezni a dolgot, nem nagyzolni akarok csak békésen modpacket építgetni, az más hogy büszkén mondom el hogy sikerült alternatívát találni és levinni 5-ről 4- re.)
-
törölt tag
válasz
apatyas #23657 üzenetére
Cookednek hívja mindegyik elkészült húst a játék, nem tudom az angol mikor milyen ételfajtára mit használ, de angol receptekbe belelapozva vegyesen használja főzésre és sütésre is. Úgyhogy mindkettő lehet. Bár húsoknál kimondottan a sültekre érti ezt.
A játék mechanizmusa alapján az egy sült hal, mert fire aspect karddal lett megütve. IRL meg főtt hal, mert vízben lett megütve és forró víz keletkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OTP Bank topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest