- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OgKush
senior tag
mar most is van mindenkinek vonalkodja.. tok m1, hogy mennyire ellenkezel az internet ellen meg minden ellen, ugyanugy benne leszel a rendszerben. csak suliba kell jarnod, es esetleg teljesiteni, versenyeket nyeri, mar felteszik a nevedet, a tudomasod nelkul... vagy nyerjel egy jatekban az aldiban vagy valami boltban.. en onnan tudtam meg h nyertunk 1 tv-t, hogy random gugliztam a nevem, es pislogtam, hogy mit keresek az aldi honlapjan..
-
hát ha jól tudom, itthon tervezik, hogy bevezetnek egy egységes azonosítót, amit mindenhova magaddal kell hordanod, mert kb. mindenhova kelleni fog, hogy beléphess, és persze amit megfelelő eszközökkel kilométerekre le lehet olvasni, így nyomon lehet követni.
az már gyakorlatilag ugyanaz, mintha vonalkódot kapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest