- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
Dizájn szempontjából szerintem elég rossz döntés volt ahogyan nyitott állapotban elhelyezték a selfie kamerát. Szinte ordít hogy a sarokban kéne lennie...
Jobban megnéztem a képeket, valószínűleg nem fért már el a hátsó kamerák miatt... -
törölt tag
Kicsit vastagon fogott a ceruza. Értem én, hogy a Z fold 3-is hasonló áron nyitott, csak ez egy Honor... Akinek meg volt már Honor telefonja az tudja, hogy sosem volt erősségük a telefonok frissítése, ilyen áron pedig a 4 évnek alapnak kellene lennie, de ez itt biztosan kizárt...
-
janeszgol
félisten
válasz
Bathorypeter #1 üzenetére
Find N kívánalom itt is.
-
prolad
addikt
Ügyes lett, nem csak egy átcsomagolt Mate X2, ahogy vártam. Remélem elhozzák ide is, kell a konkurencia a Samsungnak.
-
Aryon87
félisten
Baromi jol nez ki narancs szinben. Komoly eromu, kivancsi vagyok a tesztre.
-
Ixion77
addikt
Szépen haladnak, dicséretes. Még öt év és tömegtermékké válik.
Addig talán sikerül rájönnöm hogy mihez kell 6.1 Gbps letöltési sebesség egy telefonon. -
joey04
titán
1-2 év és beérik többen is samut hajlígatós vonalon. Szóval valamit haladniuk kell nekik is.
-
doooo
veterán
"Hol a telefotó kamera, ha már csúcs gép?"
Nagyon gáz, hogy kihagyták, még a legegyszerűbb, 2x-3x nagyítást is... Sokan szidták a Foldot, hogy ott csak ilyen alap-zoom van (valahol jogosan is), de ehhez képest még mindig jobb.
Semmi értelme így, főleg nem a teljesen értelmetlen harmadik kamera megléte mellett (amihez odaraktak 50 (!) megapixelt... agyrém)... -
roli543
őstag
Bennem több dolog is megfogalmazódik.
Mégis miért hasonlítják egy iPhone-hoz, amikor tök más a koncepció…. Bullshit.
A külső kijelző 120, a belső 90hz… wtf…
Hol a telefotó kamera, ha már csúcs gép?
Na de, a Samsung kösse fel a gatyát, mert már 2 gyártó készüléke is szebben képes volt megoldani a mechanikàt, remèljük a Fold4 is így tesz majd.
700 ezer sok, de a Fold3 se volt nagyon olcsóbb megjelenéskor, és szerintem hozzánk el sem jut majd, de ne legyen így. -
Plug Life
senior tag
10:9-es képarány 😂
-
rdt89
addikt
Donnie Yen jól ledobta a mikrofont
A kamerákról nem tudni, hogy kaptak-e OIS támogatást? Valamint a zoom kamerát sajnálom, hogy kihagyták belőle. A Xiaomi hajtott telefonja fele ennyibe fog kerülni, s hozza ezt a színvonalat. 2-3 év és tényleg marha jó áron lesznek, marha jó tablet-telefon kombók és ez egy nagyon jó irány!
-
Bathorypeter
tag
Egyre jobbak lesznek ezek a szétnyitható mobilok.Csak ugye az árazás...
Mondjuk egy Oppo Find N-t jobban elfogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest