Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dSERiES

    senior tag

    válasz HeadHunter98 #1007 üzenetére

    Aha, na ez olyan. G4-en nekem mondjuk nem volt (vagy csak nem vettem észre annyira minimális). Szerintem nem lesz rosszabb idővel. Kiveszed a dobozból és egyből olyan, olyan is marad.
    Max ha szétszedik és valamit máshogy raknak össze. Igen ez nem beégés (a ghostingot mondanám annak), hanem az LCD háttérvilágítása szűrődik át a keretnél (valami szigetelés vagy nem tudom minek a hiánya miatt)..
    Hát.. a G2-től meg a G3-tól (..khm nem mondom hogy fakó szar kijelzőitől) is jobb pedig már a G4-é is, ez meg szerintem színekben / fényerőben még attól is jobb, kontrasztban talán picit rosszabb a G4-től..
    Jobb lenne AMOLED, de hát.. ez van. Flagship LCD-k közül olyan 'középszar' kategória ez talán :DD (van tőle jobb is bőven, rosszabb is..) a lightbleed a legzavaróbb rossz tulajdonsága, de én pl. nagyon ritkán veszem észre (napközben egyáltalán nem; sötétben színes tartalomnál sem, csak ha fekete) de ha észreveszem sem zavar, nem bleedel annyira sokat. Tipikus: éjszaka megy az always-on óra, és oldalról ránézel a telefonra, egyből látható (szemből is valamennyire).
    Nekem is garis még, de ez miatt nem viszem vissza hogy üljenek rajta 2-3 hónapot meg küldözgessék ide-oda. Meg úgyis mind ilyen, vagyis sok.

    [ Szerkesztve ]

    ⊿sff⊿

Új hozzászólás Aktív témák