- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Tényleg nem akarok veled vitázni nokiáról, mert nincs értelme. (pl az n900 megítélésében is biztos nagyon különbözünk, és nem feltétlen csak arról van szó, hogy jó-e hanem arról is, hogy mennyire újdonság ez)
nvidia témához szeretnék csak hozzászólni: elhiszem, hogy kevesebbet fejlesztenek, de nem kell találgatnod, hogy miért tartom mégis megérdemeltnek a piacvezető pozíciót: bennük nem csalódtam a konkurenciában meg igen, és a környezetemben is hasonlókat látok. Ez a helyzet az Intellel is. Erre valóban ráhúzható valamiféle elfogultság, nem vitatom. De inkább fizetek valamivel többet, és/vagy kapok technikailag kevesebbet, de akkor az tényleg hibátlanul működjönKérlek ne hozz ellenpéldát, hogy neked hibátlanul működik, elhiszem. Rajtam ez még nem fog segíteni.
-
madstunt
addikt
nincs benne divatos multitács meg nincs andojdjuk meg nincs rajta megkezdett alma... soroljam még mik azok az égetően nagy problémák ami miatt 1éven belül csődbe megy a büdös nokia?ja hellokitty telójuk sincs na az a legdurvább ok...
amúgy meg ne példálózzá az n900al mert az nem ér! ne kérdezd miért mert csak!
-
joey04
titán
dehogynem. csak ennek ellenére szépen kezdett visszaesni a Nokia, és ezért meglepőek a mostani adatok. hiszen azóta nem történt semmi előrelépés.
és ettől még csak jobban igaz a szomorú tény, hogy ezen a semmit nem fejlesztünk magatartáson nem mostanában fognak változtatni.
én meg csak nvidia kártyát veszek, aminek nem a piacvezető pozíció az oka, hanem hogy bennük nem csalódtam soha. a másik oldalban igen. többször is. szóval szerintem amíg az nvidia piacvezető szerepe teljesen megérdemelt, a nokia esetében nem így gondolom. persze ez már szubjektív, azért van offban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest