Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Untam én is az elején, amíg nem jött össze egy baráti társaság akik mindig ugyanakkor utaztak. Igaz én csak egy Szombathely-Győr útvonalon közlekedtem. A buszt azt kifejezetten rühelltem, még most is. Stoppolni csak egyszer stoppoltam hazáig, Celldömölkről. Másnaposan jöttem haza, bealudtam, felriadtam hogy áll a vonat és leszálltam. Totál kimentem a pályaudvarról mire észrevettem hogy az nem Szombathely
Mellesleg azt szerettem a gyorsvonaton azon kívül hogy olcsóbb volt hogy nagyon sok diák utazott olyankor (vasárnap délután/péntek délután), lehetett ismerkedni
Szóval jó volt fiatalon a vonatozás, de a téli -20ban az ablak hiányos tömítése miatt besüvítő szél meg beeső porhó így krisztusi korban már nem tűnne viccesnek. -
debrejo
senior tag
Számomra nem ez lenne az első, ha utasokat szeretnék fogni. Ha megoldanák a sok mutyizást/korrupciót, fejlesztenék az utazás kényelmét, az útvonalakat, sokkal többet tudnának spórolni, lenne több pénz fejlesztésre, talán még a jegyek is olcsóbbak lennének. Amíg nekem olcsóbb kocsival lemenni Szombathelyről Miskolcra és vissza mint vonattal, ráadásul jócskán gyorsabb is, nem alternatíva a máv, még wifivel sem.
Szerintem nem a wifi totális lefedettségének elérhetővé tétele a legégetőbb probléma náluk.
Toth_Jani: -
debrejo
senior tag
Előbb tegye magát gazdaságossá a MÁV, aztán szórja az ingyen szolgáltatásokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged