- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
Hátha tud segiteni valaki olyan ügyben, hogy jelenleg van egy freedom bronz mobil csomagom aminek 2017.08.30-án lejár a hűsége. Ezzel a csomaggal együtt vásároltam egy Samsung mobiltelefont 24 havi részletfizetésre. Amennyiben tegyük fel a mobil előfizetésemet megszüntettem 09.01-től a telefon részletfizetése tovább él, vagy a maradék hónapokat időarányosan ki kell fizetnem?
Sajnos a UPC-t szintén megkerestem írásban (az nekem nem elég, hogy valaki telefonban elmondja, mert már 2 fajta változatot halottam, aztán ha lemondom fizethetek) de 1 hete nem válaszolnak. -
Sify
senior tag
Valakinek van infója, hogy a közeljövőben változik e a letöltési sebesség? 4G hálózat használata engedélyezve lesz e? Stb.?
-
Sify
senior tag
Lehet valami valtozas a le es feltoltesi sebessegekben, hogy a telenor is korlatlan mobilinternetet ad raadasul nem korlatozza a sebesseget? Ha nem lesz valtozas akkor huseg vegen megyek oda. Nekem a hivasok nem fontosak de a net legyen jo. Sajnos egyre tobbszor akadozik nalam a net.
-
Sify
senior tag
válasz
krumplista #1162 üzenetére
Köszönöm, sikerült is!
-
Sify
senior tag
válasz
krumplista #1104 üzenetére
Szia!
A következőkben kérném a segítségedet. Láttam, hogy írtál a fórumon UPC mobilnettel kapcsolatosan, hogy meg lehet osztani Iphone-on is a mobilnetet. Vettem egy Iphone6 készüléket és megosztanám néha a mobilnetemet. Segítenél hogyan lehetne megosztani?
-
Sify
senior tag
Mobilparkolast SMS-el lehet inditani? Mert probaltam de nem indult el.
-
Sify
senior tag
Jól tudom hogy az UPC-nél vásárolt mobiltelefonok függetlenek?
-
Sify
senior tag
Megnezne vki hogy a kovetkezo alkalmazasok mennek rendesen:
HBO GO
MindigTV
Netflix
Gondolom a sajat Horizon alkalmazasuk mukodik.😀 -
Sify
senior tag
válasz
zsoltnyiri #1022 üzenetére
Szerintem:
- hálózaton belül korlátlan
- más szolgáltatokba (telekom, vodafone, telenor, stb.) X perc lebeszélhetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest