- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
maoraon
csendes tag
Alapjába véve, most hogy a telenoros cég beintett ügyfeleinek s nincs korlátolt sebességű ingyen net sem, minden felhasználó átáll oda, ami közelebb esik neki! Én per pill vodás netet nyomok, de tényleg a legdrágább, mert én 100mbért adok kb 1500Ftot, miközben Tmobi vag Telenor legfeljebb 500Ftot kér érte.
Német telefoncégek adnak ingyen is, csak vegyen az ember telefont is!
A német Thom ad ingyen korlátolt netet, ami még tavaly hazai cégeknél is ment, de nem hiszem, hogy az Upc bárki baját megoldaná! Sőt%A 16 kb\s alap telenoros net sokmindenre jó volt! De ez már előfizetőknek sincs, plusz tapasztalom, hogy aki olyan tartalmakat szed le v tesz fel, telefonját ki is vonták a forgalomból!
Vmit mondjatok. Mert én ha most t veszek, mitudomén 1 gigányit, az hol olcsón, de ha az lejár, s kint messze minden bolttól távol vagyok, vmi lekorlátolt 16k\sekundumot mégis csak ad vki még, de kik???? Mit tudtok? -
Orf3usz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged