Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SPQR301

tag

válasz Tav-Csoves #341 üzenetére

No, megkérdeztem a UPC-t erről az egész túlforgalmazós / tetheringes dologról:

1. A tetheringet nem támogatják, nem rendeltetésszerű használatnak minősül.
    2. Nincs adatforgalmi korlát, ha nincs tethering, akkor akár több TB-ot is leforgalmazhatsz.

A nem rendeltetésszerű használat miatt nem feltétlenül zargatnak, szóval hébe-hóba szerintem lehet tetherezni. De ha akarják megtehetik, hogy az első figyelmeztetés után átraknak a sima mobilos csomagjaikba, ahol ráadásul 25Ft/MB a díjazás.

Szóval nem az adatforgalom, hanem a tethering miatt fogják veled felmondani ezt az előfizetést, minden jogi alapjuk megvan rá. Megértelek, hogy spórolni akartál, de szerintem a Digi 2700Ft-os netét elöbb-utóbb újra kell majd kötnöd. :/ Örülj neki, hogy ilyen olcsó, van ahol 5-6000-től indul a legvacakabb ADSL. Egy pár hónapig mondjuk még talán megúszod. :D

https://www.upc.hu/pdf/telefon_ASZF_20150315.pdf?hc_location=ufi
    24.oldal

A tetheringet szolgáltatói oldalról amúgy rendkívűl könnyű kiszűrni, de egy megoldás van: VPN-en keresztüli netet kell tetherezned, azt lehetetlen kiszűrni. Bár szerintem nem éri meg a macerát. A legjobb megoldás amúgy is a korlátlan HTTP opció 1800-nél a T-Mobile-nál és mellé az otthoni gépen egy HTTP tunnel beállítása. Az nem 1Mbit lesz hanem 150.

Új hozzászólás Aktív témák