- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
-=MrLF=-
üzenetére
Én mindig is hangot adtam mindenhol annak, hogy munkahelyen youtube-ról HALLGATNI zenét nevetséges. Felesleges sávszélpazarlás. Töltse le és vigye be adathordozón vagy hallgasson online rádiót. Előbbivel ugyanazt érheti el, mint a youtube-on. Úgyse nézik a klippet folyton.
Szóval ez egy jó lehetőség lehet.
Vájt fülűeknek biztos lassú lesz, hogy gyengébb minőségben lehet csak ezen a sebességen hallgatni rádiót, de a többségnek szerintem bőven elég. Ha a Youtube-ot csak egy napra kikapcsolnánk hirtelen akkor sávszélesség szabadulna fel, hogy belátnák az emberek, hogy nem kell 20000000 Mb/s.
Nekem tetszik ez a kezdeményezés a UPC részéről. Picit megvannak szorongatva a nagy mobilcégek. Csak a lefedettséggel bírják....(a garantált sávszélt még nem néztem, de meg is lesem gyorsan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest