- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Egyszeruen nem éri meg venni PNA-t. Egy olcsóbb PDA + dobozos navi kombó sokkal de sokkal jobb befekteteés hosszabb távon erre sajnos utólag jöttem rá.
A vicc az hogy amíg nem volt ez a nagy szakítás, gond nélkul mentek fel a frissítések, természetesen nem a Mio szoftverrel, hanem a NavNgo saját szoftverével, amióta pedig a két cég szakított érdekes módon ezt nem lehet megtenni. Normális választ nem kapok, hebegés-habogás, hogy ezzel a Miót zargassam, de a butafejüek nem bírják felfogni hogy ez az Ö felelösségük.
-
Wajk
addikt
Ha jól értem, sok funkciót kivettek amikor az AMIGO készült, mert szerintem leegyszerűsítve ez egy skin akárhonnan nézem. Profi meg minden, de alapjaiban ez egy skin, amivel sokkal egyszerűbben használható és áttekinthető az iGO8.
Gondolom kikerült pár extra funkció, hogy ne kavarják meg a usereket...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új navigációs szoftvert mutatott be a CeBIT-en a Nav N Go
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest