- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
domber00
csendes tag
Sziasztok! Samsung galaxy tab3 tablettre raktam volna igo-t fel is raktam csak inditásnál ez a hiobaüzenet fogad,nem tudja valaki mitől lehet ez,esetleg a sys fájlt kell átirni?köszi előre is.
user interface resolution (1024*600) is not supported or compatible skin can not be found.
Exiting application. -
szabz
tag
üdv
igo8 at használok 2011.07 es térképpel vmi carrera gps/pna mitom én min :S
most 1 nagyobb kört megyünk majd az országban és szeretném megtervezni asztali gépen...
ehhez keresek vmi progit, ha esetleg ebben tudnátok segíteni azt meg köszönném.
ja és esetleg van újabb térkép??
meg arról vmi lista h hol vannak telepitett trafik
-
donguba
csendes tag
Sziasztok nekem igo amigo van fent a kinai gps-emen
)
Azt szeretnem frissiteni mert csomo utcat nem ismer.
Van ra lehetoseg?Ha igen hogyan? -
Skatysuti
tag
Üdv Érdemes frissítenem a basemap ot ha az 2009 es ? Ha tudtok nekem ebben segíteni honnan tudnám letölteni?
A mostani EU térképem 2011 6 havi
Előre is köszönöm szép estét -
Ajtó
csendes tag
Hol találom, az Amigoban a sys.txt file-t?
Szeretném én is módosítani a 2D, 3D térkép nagyságát,
illetve ha lehet, a helységnevek méretét is.
Ha valaki erről kicsit bővebben tudna segíteni.
A gro-t konvertáltam ZIP-re, kicsomagoltam de
nem találtam sys.txt-t, hogy szerkeszthessem. -
bakos1
tag
Engem is az érdekelne, hogy a döntés nagyitást, a sys-be beirással meg lehetne-e oldani?Ha igen milyen értékekkel kb? Ha növelem az értéket a zoomnál akkor közelebb hozza, vagy távolítja? Egyenlőre csak ennyi.Köszi.Üdv.
-
hotibi
aktív tag
üdv, szeretném megkérdezni hogy amigo főképrnyőn ha a kis kézre rábökök..átvált egy másik képernyőre ahol térképet tudok dönteni.
Ha itt beállitok valamit akkor hogyan tudom elérni hogy ugy is maradjanak az értékek mikor a vissza gombra bökök?
köszi ha valaki segit.
üdv -
spartan1
aktív tag
Sziasztok.Segítségeteket kérném.Van nekem egy asus p535 pda telcsim és sokat használom rajta az igo-t.Sajna nekem elég halk a hangszórója pedig maxon van.Szerintetek lehetséges Autós bluetooth-al kihangosítani a nav-i hangot vagy csak a bejövő hívásokét viszi át?
-
-
Misi61
tag
Szia Jenö.Navon560-ra telepíteném a dimka wert vrv A 113-as skint.Elküldenéd privátba a teendöket?Köszönöm szépen.
-
Misi61
tag
Sziasztok.Tudna valaki egy skint (cimet)küldeni amigora?És még azt szeretném kérdezni hogy a frissebb igo 8 térképet be lehet másolni az amigoba?
-
p.pisti
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy ATD GP-318 PNA-m amin SD kártyáról fut egy iGO Amigo, de nem találja a GPS vevőt. A belső memórián van egy Smart2go az jól működik. Az Amigo is jó egy Mio PDA... Ki tudja mit és hol kell beállítni, hogy működjön?????? -
bak a
csendes tag
SZiasztok!
Valaki nem tudna segíteni abban hogy Sonny Ericcson Xperia X10-mini prora igo Amigo Navigációt szeretnék feltölteni.Honnan tudnám letölteni?
Egyszer már sikerült de véletlenül letöröltem a telefonomról az apk fájlt,és nem tudom honnan töltöttem le!
Köszönöm -
orrlyuk
aktív tag
Üdv, próbálom nagyon finoman, a házigazdák érzékenységére tekintettel:
Hallottam olyan balesetről, hogy androidos Amigo data.gro-ja valakinek véletlenül eltűnt (viszkit öntött bele), és sajnos egy másikat töltött fel helyette, amitől annak a bőre megváltozott nagyon. Ez elég szörnyen hangzik, de ha más is hallott ilyenről, PÜ formájában segíthetne, hogy a pontos részletekkel megismerkedhessek.
Köszi!
-
hotibi
aktív tag
üdv, most ugy csináltam hogy igo8 ból kivettem a content mappát..a lang filet át tettem az amigo contentjébe, igy indul simán az igo8.
Amigób contenben van minden érintetlenül, plusz az össze térképállomány..at igo8, és amigo sys ben adtam meg az utvonalakat..ugytünik műxik.
köszi
üdv -
m.jeno
senior tag
Nekem nem sikerült összehoznom, mert egy-két fájl összeveszett, nem teljesen kompatibilis a két verzió, de próbáld ki, készíts egy content mappát sz SD kártya gyökerébe töltsd bele mindkét program alatti content mappa tartalmát, - itt lesz már ütközés a második másolásnál - és mindkét programban a sys.txt-ben irányítsd át a contentn elérési útvonalát az általad kreált új helyre.
-
hotibi
aktív tag
sziasztok, igo8 és amigo amit használok..hol kell beállítani hogy mindkettő ugyanazt a content mappát használja? Most duplán van fent ami sok helyet foglal :-(
köszi
-
leonaprofi
tag
Sziasztok!Van egy olyan problémám,hogy az amigo telepítésnél azt írja ki,hogy Failed open this file trackinglist.spr.Tudna valaki segíteni mi lehet a probléma.Köszi előre is.
-
Botlog
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Navon N470/Amigo –om. Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy lehet a navigációs rendszer automatikus indítását kiiktatni? Előre is köszönöm!
-
nacant
csendes tag
Hát sajna nem ment ez a párosítás sem! Kicseréltem a skint meg a nyelvi file-t is az lett belőle, hogy nem volt magyar nyelv a naviban, csak a skin, természetesen angol nyelven.
Nem értem ezt az amigot! Az ok, hogy térkép cserénél kell a licensz, de hogy poi-t meg nyelvi file-t sem lehet rajta cserélgetni ez már borzasztó... -
nacant
csendes tag
Szóval a DJ Amigo v.3.4-es skin van fenn, és a te #210 hozzászólásodban lévő linkről letöltöttem a nyelvi fájlt. A régit levettem, az újat bemásoltam és ekkor jött ujraindítás után a hibaüzenet!
A kettővel ezelőtti hozzászólásom meg arról a balfácánságról szólt, hogy összekevertem a branding.gro-val a Lang_Hungarian.gro-t! -
nacant
csendes tag
Megtaláltam, hogy hová kell tenni a nyelvi fájl, de csere után újraindítottam a navit (Navon N470-es gyári Amigoval) és még betöltés közben ez a hibaüzivel leáll a betöltés.
Ezt írja:
FFUIERRORnknow layer referenced
Identified=[ui_NavigateMapnight]
Valaki legyen szíves és mondja meg mi a gond... -
nacant
csendes tag
A skinhez tartozó nyelvi fájlt, csak mellé kell tenni a gyárinak, vagy cserélni kell? Azért kérdem mert a gyári 3.7 MB-os, a skinhez tartozó nyelvi file meg csak 439.2 kB-os!
-
bakterka
tag
Üdv mindenkinek!amigo+diMka skin.Az lenne a kérdésem hogy lehet az utcatáblákat nagyítani?IGO-s sys beírás nem működik.Köszi!
-
bakterka
tag
Amigo Eur Choup 8.4.0.3-at keresek,de nem találok élő linket.Tudna valaki segíteni?vagy ez is tabu?
-
oldgeorge
tag
Ez nem sok
-
adp
őstag
Valaki tudna nekem segíteni magyar térkép kéne az igom-hoz
Androidos igo
Köszi
emailba tudna valaki küldeni? -
oldgeorge
tag
Üdv!
Az után érdeklődnék, hogy androidos Amigora tud valaki működő skint a gyárin kivül?
-
m.jeno
senior tag
Bocsánat
a DIMKA skinnél lehet ilyet csinálni, most néztem
-
bakterka
tag
Hali!Azt szeretném kérdezni amigoban lehet a térképet dönteni mint a 8-ban?Szeretném ha több látszana az égboltból
öszi.
-
zsananasz
csendes tag
Hello !
Amigo v8.4.3.115042 van a PNA -mon és a Speedcam.txt -t is átkonvertálta ahogy kell ,de a figyelmeztetési beállitásoknál nekem nics olyan lehetőség hogy speedcam használata vagy ehhez hasonló.
köszönöm a segitséget előre is......
üdv.
-
rebugra
aktív tag
Én egy WateQ N770-re dobtam most fel az IGO Amigo-t azaz rajta van, és nekem így elsőre sokkal jobban tetszik, mint az Igo8. Tudjátok: Néha az egyszerűbb ésszerűbb!
-
smirdex
tag
Kis kiegészítés...Szóval , ha a skinhez tartozó nyelvi fájl a helyén van, akkor induláskor hibaüzenettel megáll az eszköz(initialization error:Load language failed). A skinhez tartozó német, cseh nyelvi fájlal működik. Csak a magyarral nem akar. Ha törlöm a könyvtárból akkor minden más nyelvi fájlal elindul a program. Próbáltam átnevezni is...
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Amigohoz (Navon pna-hoz) dj skin telepítettem, egyetlen problémám, hogy a hozzávaló nyelvi fájlt "nem látja"(nem tudom kiválasztani, mintha nem is lenne a mappában). Ez annyit tesz, hogy letöltöttem a nyelvi fájl-t az skin oldaláról, töröltem a save mappát és a régi nyelvi fájlokat, majd bemásoltam az új magyar nyelvi fájl-t. Próbáltam a szlovákkal is , eredmény ua. Ha mellé teszem bármelyik eredeti nyelvi fájl-t, csak azt látja, a skin-hez valókat nem.
Mi lehet a probléma?
Köszi -
flash-
veterán
sziasztok
igo 8at vettem a pna-ra.
ha szeretném hogy a pna tudjon turistatérképet,mit kell megvenni hozzá?vagy van valami ingyenes is? -
bakterka
tag
A Beállítások menüben nem volt semmi csak az alap.Jobban megnéztem és láttam,hogy valaki rosszul tette be.A főkönyvtárban volt egy schemes mappa.abban volt a gfx meg egy content. A contentben volt még egy scheme és abban volt a két zip.Valószínűleg ezért nem tudtam a menüben választani.A helyére raktam mindent és műxik.Köszi az eligazítást!
-
m.jeno
senior tag
válasz
bakterka #203 üzenetére
1. A skin-eknek nincs magyarítása, a Lang_Hungarian.gro file határozza meg, hogy mit ír ki, azt cserélj másikra, ha nincs írj.
2. A háttérben az égbolt ugyan úgy működik, a skin határozza meg a helyét, általában a gfx könyvtárban kell lenni, de a skin leírását olvasd el hozzá, egyébként fekvő képernyőnél nem sok szerepe van, az állított képernyőn mutat igazán.
3. A libafos zöldet a content\scheme alatt lévő fájlokból tudod csereberélni ha van több lehetőséged, ha nincs, akkor keress, vagy írj. A beállítások-szinek és témák-nál tudod megnézni, hogy mi van. illetve cserélni. -
bakterka
tag
válasz
bakterka #202 üzenetére
Hali!Amigo 109504+diMka WertVRV v.A.1.1.3. jól műxik de lenne márom kérdésem:
-a skinnek nincs valami magyarítása?
-IGO8-hoz tettem nappali meg éjszakai(csillagos)égboltot,ez műxik amigon is?
(gfx főkönyvtárba,Scheme contentbe?)
-ezt a libafos zöld hátteret lehet valahogy változtatni?
Előre is köszönöm! -
m.jeno
senior tag
Most jut eszembe, a save mappát minde egyes skinváltáskor töröld, mert meglepetés érhet, hogy nem működik rendesen, mert a régi ini fájlok vezérlik a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új navigációs szoftvert mutatott be a CeBIT-en a Nav N Go
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- The First Berserker: Khazan
- Tippmix
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest