- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
Már mostanában kezdem megszeretni a MILC-et, azaz az pl. (
) az Oly E-PL1 jpg-ben egyes alsós DSLR-eket némileg felülmúlja olcsóbb pénzért. Igaz működés közben nem volt a kezemben. Tehát kézi használhatóságáról nem tudok semmit. Ugyanakkor nekem a 4:3-os képarány jobban bejön, mert a 3:2 élére állítva esetenként szűknek bizonyul számomra. Ha meg DSLR, akkor abban is jók a régi gépek, mivel az új vasak videótudása sem csábító számomra. A kompakt gépeim sem korlátoztak (eddig) oltári nagy tehetségem kibontakoztatásában.
-
PRO-peller
senior tag
Talán az a legfontosabb, h tudja a fotós (az ember), h mit tart a kezében és azzal mit akar. Lehet nagy lehet kicsi, drága v. olcsó. A tudatosság hiánya a gáz. De természetesen ez sokszor meglátszik a kívülállónak. Turistás helyeken szoktam kuncogni magamban a fgép-gazdi párosításokon. Persze vki meg rajtam röhög, még én mindig 8-9 éves kompatot tartok a kezemben. Csakhogy én tudom, h mért teszem!
-
PRO-peller
senior tag
Egy retrós dizájnnal többet érne. Az EVF jó 5let, de elrontja a v1 kinézetét a kiálló "dudor". Én a bal felső sarokra tenném dudor nélkül, egy tölcséres gumi szemkagylóval.
A képminőség használható lesz. Általánosságban üti majd a kompaktokat vélhetően. M43-at nem szorongatja, viszont a j1 méretben már tényleg kompaktos. Amolyan variáció csúcskompaktra. Pentax-Q-nál biztosan jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- VR topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged