- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
blueMerle #43 üzenetére
Ne csinálj belőle drámát. 8 megás van és jó (c905, innov, pixon, stb.). Az előzetesek szerint a nokia 8 megása tényleg csak a vérpistiket elégíti ki, őket is csak az első nyomtatásig. Ez baj, nem a 2-3-5 megás (tételezzük fel kiforrott) érzékelő hiánya, ami az n97 árát elnézve elég megalázó. Ennek a telefonnak annyi előnye van számomra, hogy összecsukva kicsit hasonlít az n-01-re (nec). Persze ez 10-ből 10 embernek nem jelent előnyt.
-
blueMerle
veterán
Komolyan mondom hogy a megapixeles pistikéknek érdemes lenne kiadni egy telefont, 20 megapixellel, és rá kellene írni hogy Nokia. Az hót mindegy hogy élvezhetetlen, elmosott, zajos képe lenne, de húszemgás a cucc wazze
Ami nálam van beta abban nincs kameramodul
, de késobb tervezem hogy szerzek bele mert a helye megvan, szóval a minoségrol nem tudok nyilatkozni.
S ha már itt tartunk: inkább legyen 2 megapixel, de annak legyen penge a minosége, mintsem valami hangyafaszni szenzor zajos képe csillió megapixelen.
-
Oliverda
titán
HSUPA nincs?!?! Akkor már nem is kell...
Jól sejtem hogy ennél már véégre az USB lesz a töltő csatakozó is egyben?
-
blueMerle
veterán
válasz
RandomGosu #38 üzenetére
Miért nem mindjárt 12-őt?
Vagy 24-et? Esetleg 1000 megapixel? Jól hangzik...?
A minőség nem arányos a megapixelek számával.
-
RandomGosu
senior tag
igazán berakhaták volna az a 8megapixelt... de amugy meg csúcs ez a mobil.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Tudod megárt a nemalvás, masszív életkor
-
plus44
veterán
Tényleg minden benne van de eléggé drágácska!
-
GALARDO
addikt
Alig várom hogy kijőjön biztos beszerzek belőle egy darabot!
-
-
Akos1994
aktív tag
Mért nem lehet a billentyűzet részt csúszkával megoldani?
Mért kell ilyen felhajló "laptopos" csúszka?egy rossz mozdulat és a műanyag pöckök letörnek ami tartja a kijelzőt + ocsmányul kilóg a vezeték a hátulján és még műanyag is az egész teló...
.asszem maradok n82-nél amíg nem lesz vmi hasonló tudású Nokia teló sima rugós,lapos qwerty csúszkával.
-
-
f.begbie
tag
Mire megjelenik, már szinte elavult lesz. Nem értem mit csinálnak Nokiáék. Ráadásul a qwerty gombsoron kívül semmi extra nincs benne.
-
blueMerle
veterán
Biztos vagy benne hogy megéri egy kétes eredetű telefon, normális gyártói garancia nélkül? Amennyiben nincs vele gond, akkor jó volt a vásár, de hidd el, az efféle cuccokra számított gari az igencsak semmilyen ha mégiscsak gond lenne a cuccal.
Egyszer vettem egy mp3 lejátszót, akkor, amikor még csillagaszáti áron volt a 128 megás is, és bizony nem uzletben, hanem "kamionról leesett cucc" volt. 4 hét után beadta a kulcsot, nem ismerte fel a windóz, hívtam az ipsét, felvette, mondom neki helló rossz a cucc. Kérdi milyen cucc és kivel beszél, mi nem is ismerjuk egymást.
Megérte?
Jó és friss példa erre az 5800 Nokia. Rengeteget "vittek ki" a gyárból, persze mind első gyártás, hibás szériás hangszórós. És most ezek az emberek mind szívnak, de kegyetlenül mert hoppon maradtak, holott ha gyártói garis telefont vettek volna akkor most ezt ingyen megcsinálta volna nekik a gyártó. Megérte?
Szvsz ha máshogy nem menne, még mindig választanám a túlórát.
-
coyote55
őstag
Ez a bejelentés utáni csúszás egy másik neves gyártó csúcsmodelljét juttatja eszembe...
Valahogy de'ja vue érzésem van -
Magnum_
nagyúr
válasz
Depression #23 üzenetére
igazad van, abszolut. (ezért örültem annyira nyár közepén, amikor megusztam az e71et 80k alatt)
-
Depression
veterán
Én örülök, hogy vannak akik megveszik ennyiért is, hisz nélkülük nem lenne idővel olcsóbb. Én is haladok a korral, csak 2 év lemaradással. Addigra legalább kiderül, hogy életképesek-e a benne lévő újítások.
Szépnek szép ez a telefon, de ha belegondolok, hogy egy ilyen kütyüért 2 havi átlagfizetést elkérnek. Vagy inkább más dolgokhoz viszonyítva: 2 LCD tévé ára, egy komplett PC monitorral, (hűtő, fagyasztó és mosógép együtt) egy maréknyi telefonért. Tényleg van olyan, akinek megéri? Akinél majd ilyet látok, annak nem a telefonját, hanem a fizetését fogom irigyelni.
Jó, befejeztem a Flame-et. Nem is kell válaszolni rá. -
iknight
senior tag
válasz
Depression #16 üzenetére
Két év múlva igen, de ki akar annyit várni
Bő fél éven belül szeretném ha lenne egy ilyenem
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Depression #16 üzenetére
Arra azért még várni kell, hogy 50k legyen
-
Depression
veterán
Ez az ár inkább a vicc kategória. Lesz ez is majd 50k-es kategória, mint az összes többi N-szériás cuccuk.
-
attisx
addikt
"te hol hallottal 250k-rol?"
Idézet a cikkből:
"...most az eXpansys nevű online áruház kínálatában bukkant fel az eszköz, még mindig horrorisztikus, 850 eurós áron..."
300 forintos euróval ez bizony negyed milla.
De a hangsúly szerintem továbbra is, mint az N86-nál, az előrendelési ár kifejezésen van. Anno megjelenés előtt az 5800-át is 150k ért lehetett előrendelni. Aztán megjelenéskor 110-120k, most meg 87k 2év gyári garanciával. Vagy említhetném az N96-ot is megjelenéskor 190-200k HUF, most 130k körül odaadják (csak vigye valaki
)...
-
Quiksilver
aktív tag
Én láttam róla képeket és ott úgy nézett ki mint az N95 csak egy kicsit másképp... akkor az már tárgytalan?
-
VD
őstag
Ahhoz nagyon el kéne keseredni, hogy N97 helyett E75-re vetemedjen az ember!
Személy szerint nagyon várom, anno (és most is) azért nem nyomultam az 5800-ra ,mert egyrészt első fecske az S60touch platformmal, ergo bug és hiba hegyek, másrészt már a képek alapján is jobban tetszett az N97. Ráadásul az már egy átdolgozott felülettel jön ki. Elég csak az új alapképernyőt megnézni.
Nem kizárt, hogy 250e Ft-val fog nyitni, ennyiért is el fogják vinni az első darabokat. Elvégre ki ne szeretne az elsők között egy N97-et. -
iknight
senior tag
Ezt te sem gondolhatod komolyan, 60 k
250k egyébként kicsit meredek, bár nem tartom kizártnak hogy a márkaboltban annyi lesz, hiszen ott pl az E90-n még mostis akörül van, illetve az n95 8gb is nyaldosta a 200-t megjelenéskor. Szerintem olyan 130-150-ben áll meg.
Off: Ottt találtad 60k-t, ahol az új macbook pro 230k?
Ne éld bele magad, mert nagyot fogsz csalódni
Illetve ha tényleg ennyiért lenne akkor nemkellene neki árulni, hisz szerintem bármelyik nagyobb gsm bolt bevenné tőle az összeset annyiért
Illetve abba gondolj bele, hogy neki is van hazna rajta, aki behozza annak is, plusz a fuvarköltség, vagy futár mind1. Ha 60t adja akkor kb 20-t kéne venni külflödön hogy megérje behozni
-
<NewL>
addikt
Junius vege? Nane marciusrol volt szo
te hol hallottal 250k-rol?:s
Off:Talaltam egy hirdetest a hardverapron. Egy srac hoz be minden fele jo cuccot az eredeti ar toredekeert. pl a meg meg nem jelent N97 60k 1 ev garival. Referencia eddig nincs,mert rendelesre jonnek 3-4 het.
-
hemaka
nagyúr
Annyira nem izgat mikor jön, nálam nem játszik.
-
iknight
senior tag
Nokia nem kapkodja el a tapicskolós gépeit. Szerintem ennek nagyobb sikere lesz mint az 5800-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest