Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
"te hol hallottal 250k-rol?"
Idézet a cikkből:
"...most az eXpansys nevű online áruház kínálatában bukkant fel az eszköz, még mindig horrorisztikus, 850 eurós áron..."
300 forintos euróval ez bizony negyed milla.
De a hangsúly szerintem továbbra is, mint az N86-nál, az előrendelési ár kifejezésen van. Anno megjelenés előtt az 5800-át is 150k ért lehetett előrendelni. Aztán megjelenéskor 110-120k, most meg 87k 2év gyári garanciával. Vagy említhetném az N96-ot is megjelenéskor 190-200k HUF, most 130k körül odaadják (csak vigye valaki
)...
-
VD
őstag
Ahhoz nagyon el kéne keseredni, hogy N97 helyett E75-re vetemedjen az ember!
Személy szerint nagyon várom, anno (és most is) azért nem nyomultam az 5800-ra ,mert egyrészt első fecske az S60touch platformmal, ergo bug és hiba hegyek, másrészt már a képek alapján is jobban tetszett az N97. Ráadásul az már egy átdolgozott felülettel jön ki. Elég csak az új alapképernyőt megnézni.
Nem kizárt, hogy 250e Ft-val fog nyitni, ennyiért is el fogják vinni az első darabokat. Elvégre ki ne szeretne az elsők között egy N97-et. -
iknight
senior tag
Ezt te sem gondolhatod komolyan, 60 k
250k egyébként kicsit meredek, bár nem tartom kizártnak hogy a márkaboltban annyi lesz, hiszen ott pl az E90-n még mostis akörül van, illetve az n95 8gb is nyaldosta a 200-t megjelenéskor. Szerintem olyan 130-150-ben áll meg.
Off: Ottt találtad 60k-t, ahol az új macbook pro 230k?
Ne éld bele magad, mert nagyot fogsz csalódni
Illetve ha tényleg ennyiért lenne akkor nemkellene neki árulni, hisz szerintem bármelyik nagyobb gsm bolt bevenné tőle az összeset annyiért
Illetve abba gondolj bele, hogy neki is van hazna rajta, aki behozza annak is, plusz a fuvarköltség, vagy futár mind1. Ha 60t adja akkor kb 20-t kéne venni külflödön hogy megérje behozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest