Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Kösz a tanácsot, de annyira baromságnak tartottam, hogy belépni sem akartam újra soha többet.
És mesze elkerülöm azóta is.
Biztosan nem fogom megosztani a világgal milyen új hatalmas tudásra tettem szert ezen a héten is...(#7) Dr.FantastiK
A Facebook sem az én területem, max azért vagyok reggelve, mert néhány játék kódot csak úgy tudtam megkaparintani a gyerkőcöknek.
-
kenand
veterán
Inkább nekem adták volna azt a pénzt....ennél még én is jobb befektetés vagyok...
Linked in egy baromira idegestíő baromság olyan emberek szémára akik szeretik magukat mutogatni..
Nem tudtam mi az, és egy ismerősömre hivatkoztak és bereggeltem, azóta csomó üzenet jött, (de már bevágtam a spambe) -
kenand
veterán
Tönkreteszi, mit minden mást, de ezért legalább nem kár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest