Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saril

senior tag

válasz dergander #10 üzenetére

itt jön az amit én is évek alatt értettem meg/ért meg bennem hogy a lehetőség adott hogy használjam de ha nem is használom ki akkor minek? csúnya hasonlattal élve

ha van egy nagyköbcentis autod akkor mindig padlózod? mindig üvegen mész vele, egyedül, üresen? szép és jó de nem fogja addig bírni mintha nem hajtod agyig (majd itt jönnek a trollok hogy addig meg sem lesz a cpu-m) igaz hogy már most régebb óta megvan mint az ez előtti 4 procim, pedig én nem cserélgetek sűrűn)

viszont ha haszonautó vagy haszonszerzésből használt autó és van értelme a tuningjának amivel több nyomatéka lesz ezáltal jobban bírja úgy oké.. meg ugye visszatermeli az árát is (pénzt szerzel a használt programmal) úgy minden oké szerintem is :R

bár itt jön az amit Riddick77 is írt hogy több értelme van egy két kategóriával nagyobb processzort venni ami már azt a teljesítményt adja mert egyrészt kevesebbet fogyaszt, és itt még az alulfeszelésről nem is beszéltünk mert akkor jóval kevesebbet fogyaszt és élettartamilag is jóval tovább bejár, nem melegszik úgy, nem kell neki nagy teljesítményű táp ez az egész új processzor vásárlás egy humbug a ph intel proci tesztjéből is kiderül évek alatt 30-40% teljesítmény javulás viszont 80-100e az új proci? azért mert az intel jóformán egyeduralkodó és megteheti... és sokan vannak akik ennek felülnek megveszik és a 10%-át aknázzák ki a procijuknak tisztelet a kívételeknek azok mindig vannak nem is rájuk értem!

Új hozzászólás Aktív témák