- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
megértem, illetve azt nem, hogy ehhez mért kell irreális érat kiadni egy olyan vga-ért, amit kapni egyébként nem nagyon lehet - most attól tekintsünk is el, hogy defektes vagy sem -
"Szerinted? Vajon mire utal az, hogy még 500-ért is percek alatt mennek el ezek a kártyák?"
ha senki nem adná meg azt az árat, akkor menne normál áron, ez az emberi hülyeség mintapéldájas.bala31
kicsit megcáfolod magad ( :
már régen kapkodnak, ha esetleg nem tűnt volna fel
ezt a gent leghamarabb 2021 első negyedévében dobhatták volna ki, nem most, és nem úgy, hogy a gyártóknak adtak pár napot "felkészülni"
mi lehet ennek vajon az oka, nem fogytak a 2xxx-ek? dehogynem
tehát semmi nem sürgette volna őket, kivéve ha nem úgy vélnék, hogy a konkurenciánál is ütős vga-k lesznek - nyilván ez eszmefuttatás, de ekkora cégtől ilyen blamát látni csak ez magyarázza kb -edward2
azért túlzásokba nem kell esni ( :
5500xt-t megjelenés után pár nappal vettem, vehettem volna első nap is éppen
5600xt-nél lehet kicsit vártam, de biztos nem heteket
az új konzolok miatt most nyilván háttérbe szorultak egyes termékek - 3300x-nél pl simán lehet, hogy jobban vitték volna mint a 3600-ot, az meg a gyártónak nem feltétlen jó - -
Chaser
legenda
" a mostani selejtesek azt érik, hogy októbertől kezdve van egy brutálgyors kártyád, és tolhatod vele pl. a Cyberpunkot megjelenéstől azonnal."
magyarul, megjelenéstől ott lehetsz a cp77 béta tesztelői között, ami ugyan sok pénzedbe kerül, na de valakinek be is kell tesztelni azt a játékot, hogy mire ténylegesen kapható lesz normalizált áron a 3080, addigra már a játékkal se legyenek - nagyobb - problémák
( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest