Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lennier
tag
Ma kipróbáltam és sokkal könnyebben tudja olvasnia a mobilom ugyanazokat az adatokat tartalmazó vCard-ot ezzel, mint egy QR kóddal. A linkekhez jó a QR kód is, mert azok rövidek, kisebbek, de több adatnál már nehezebb a QR kód olvasása...
Akinek kell a progi innen szedheti le a mobiljával: http://www.gettag.mobi/ -
moonman
titán
asszem talán három éve van MS Reader a pda-mon. ingyen.
-
oO7
őstag
igen... én erről már máshol is láttam hírt... vagy tán mail jött mert annó kipróbáltam, hogy mi is ez... és ez az "Ingyenes lett..." nekem inkább azt jelentette, hogy "VÉGÜL ingyenes lett..." merthogy eddig sem volt fizetős mert béta volt, mostmeg, hogy megjelent maradt is ingyenes és nem tették fizetőssé mégsem
-
erdoke
titán
-
oO7
őstag
igen ez kicsit érdekesen van fogalmazva... lényeg hogy van a HCCB meg a sima fekete-fehér kód... a HCCB -be fér 3500 karakter a fekete-fehérbe mer egy URL cím vagy telefonszám... kb az a QR kód megfelelője kapacitás terén
erdoke: eddig azért volt ingyenes mert béta volt... és mintha az rémlene, hogy fizetősnek szánták... csak aztán úgy tűnik meggondolták magukat (szerencsére)
-
erdoke
titán
Én azt hittem, most lett végleges, ugyanis eddig is ingyenes volt, csak béta.
-
BloodRay
veterán
"A kettő, négy vagy nyolc alapszínt használó HCCB kódrendszer egy 25,4x25,4 milliméteres területen akár 3.500 karakter eltárolására is képes, míg a Microsoft Tag mindössze 5x10 háromszöget felhasználó megoldása csupán az internetes címek és telefonszámok eltárolására elegendő tárhelyet biztosít."
Most mivan? Akkor nem a Microsoft Tag olvassa a HCCB-s jeleket is?
Egyébként érdekes, lehet kipróbálom. -
Mr.Csizmás
titán
öhm, igen, és akkor ezt hogy tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest