- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lennier
tag
Ma kipróbáltam és sokkal könnyebben tudja olvasnia a mobilom ugyanazokat az adatokat tartalmazó vCard-ot ezzel, mint egy QR kóddal. A linkekhez jó a QR kód is, mert azok rövidek, kisebbek, de több adatnál már nehezebb a QR kód olvasása...
Akinek kell a progi innen szedheti le a mobiljával: http://www.gettag.mobi/ -
moonman
titán
asszem talán három éve van MS Reader a pda-mon. ingyen.
-
oO7
őstag
igen... én erről már máshol is láttam hírt... vagy tán mail jött mert annó kipróbáltam, hogy mi is ez... és ez az "Ingyenes lett..." nekem inkább azt jelentette, hogy "VÉGÜL ingyenes lett..." merthogy eddig sem volt fizetős mert béta volt, mostmeg, hogy megjelent maradt is ingyenes és nem tették fizetőssé mégsem
-
erdoke
titán
-
oO7
őstag
igen ez kicsit érdekesen van fogalmazva... lényeg hogy van a HCCB meg a sima fekete-fehér kód... a HCCB -be fér 3500 karakter a fekete-fehérbe mer egy URL cím vagy telefonszám... kb az a QR kód megfelelője kapacitás terén
erdoke: eddig azért volt ingyenes mert béta volt... és mintha az rémlene, hogy fizetősnek szánták... csak aztán úgy tűnik meggondolták magukat (szerencsére)
-
erdoke
titán
Én azt hittem, most lett végleges, ugyanis eddig is ingyenes volt, csak béta.
-
BloodRay
veterán
"A kettő, négy vagy nyolc alapszínt használó HCCB kódrendszer egy 25,4x25,4 milliméteres területen akár 3.500 karakter eltárolására is képes, míg a Microsoft Tag mindössze 5x10 háromszöget felhasználó megoldása csupán az internetes címek és telefonszámok eltárolására elegendő tárhelyet biztosít."
Most mivan? Akkor nem a Microsoft Tag olvassa a HCCB-s jeleket is?
Egyébként érdekes, lehet kipróbálom. -
Mr.Csizmás
titán
öhm, igen, és akkor ezt hogy tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ingyenes lett a linkek és telefonszámok egyszerű megosztását kínáló Microsoft Tag.
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest