- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
nyilván örökölt rengeteget, ugyanis az egész egységes METRO már a ZUNE kliensprogramban fellelhető volt. Most még Zune, de lehet hamarosan XBOX music lesz a szolgáltatás. Ha nálunk is lenne ilyen egész biztos előfizetnék rá. (mint ahogy xbox live gold-ra is előfizetek)
amúgy az emberek javarészt azt se tudják miért METRO-nak hívjuk azt ami. És hogy nem csak a start menü a METRO, hanem a METRO egy design-nyelv...de nem térek el a témától..ez már off
más: egy fórumban felhoztam, hogy szerintem zseniális ötlet védőtokba billentyűzetet rakni accelerometer-el. Erre leszóltak hogy apple-től nyúlták ezt is...elmagyaráztam hogy de nem...mert ez egy borító amiben mágnes van. De MS-nek jutott eszébe hogy billt rakjanak bele.
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.
Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest