- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
nyilván örökölt rengeteget, ugyanis az egész egységes METRO már a ZUNE kliensprogramban fellelhető volt. Most még Zune, de lehet hamarosan XBOX music lesz a szolgáltatás. Ha nálunk is lenne ilyen egész biztos előfizetnék rá. (mint ahogy xbox live gold-ra is előfizetek)
amúgy az emberek javarészt azt se tudják miért METRO-nak hívjuk azt ami. És hogy nem csak a start menü a METRO, hanem a METRO egy design-nyelv...de nem térek el a témától..ez már off
más: egy fórumban felhoztam, hogy szerintem zseniális ötlet védőtokba billentyűzetet rakni accelerometer-el. Erre leszóltak hogy apple-től nyúlták ezt is...elmagyaráztam hogy de nem...mert ez egy borító amiben mágnes van. De MS-nek jutott eszébe hogy billt rakjanak bele.
Azt a választ kaptam, hogy de megint mekkora égő volt hogy lefagyott a Vindóz előadáson.
Én meg beírtam hogy 8431 FBL_UEX buildet használtak a demó során, ami finoman szólva is merész
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest