- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Lassan rá fognak ébredni, hogy fel kell gyorsítani az új eszközök felvételét a céges állományba, mert a céges felhasználók is csak emberek, és szeretnének modern, általában kényelmesebb és gyorsabb gépeket használni."
A jelenlegi gazdasági helyzetben még a legnagyobb vállalatok is élnek a megszorításokkal, a legkevésbé érdekli őket hogy a felhasználók mit szeretnének, ha a feladatukat a jelenlegi eszközökkel is képesek maradéktalanul elvégezni. A fejlesztések mindenhol vissza vannak fogva a minimumra és eleve csak a már bejáratott és megbízhatónak talált szoftvereket építik be a rendszereikbe, ezért sem meglepő, hogy a legtöbb cég még csak most tart a Windows 7-re való átállásnál. Mire a Windows 8 egyáltalán szóba kerül, mint fejlesztési lehetőség, addigra rég kiderül, hogy a Surface Pro és a hasonló x86-os öszvérek hosszabb távon életképesek-e, vagy sem.
Fenntartom, hogy a Microsoft ezekkel a termékekkel inkább a konzumer-piacot célozza és vállalati szegmensben (egyelőre) nincs létjogosultsága. No meg szerintem az x86-os öszvér megoldás továbbra sem életképesebb, mit az ezelőtti hasonló próbálkozások.
Lehet ezt vitatni, de ez akkor is az én véleményem, hogy tévedek, vagy sem, majd az idő eldönti, de 1 év múlva érdemes lenne majd ezt a topicot feléleszteni és ismét megvitatni.Az én érveim a már piacot megjárt tabletPC platform ismeretén alapszik, míg a tietek reményeken és elképzeléseken, elméleti alapokon. Meglátjuk melyik megközelítés állja ki az idő szavát
Én, a magam részéről lezártnak tekintem ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest