- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Nem teljesen.
Elkészíted a tableteket, belekerült 1000-be, ez ne költség még, mert készletre veszed. Közben eladod a 10%-át 150-ért, lesz 900 készleted, és lesz 150 árbevételed, vele szemben 100 költséged, erre az időszakra az eredmény 50. Közben rájössz a maradékot jó ha a feléért meg fogják venni, ezért, kötelezően céltartalékot képzel, leértékeled a készletedet is a felére, ekkor nincs árbevételed, nem költesz pénzt sem, mégis lesz 450 veszteséged. Ha sikerül eladni a készletet végül 600-ért, akkor arra az időre pedig lesz 150 nyerőd. Göngyölítve: 50-450+150= -250 (veszteség) persze ez így nagyon leegyszerűsítve, mert van mindenféle amortizáció, meg közben felmerült értékesítési költség, meg mindenféle. -
StLui
veterán
nagyon off:
FB-on ugyanezért szólogattam be a nike hungary-nak, magyar webshopnak nevezik az angol nyelvű euros árakat mutató oldalt, ráadásul legközelebb, gondolom csak bosszantásképpen, már az usa árakat mutató oldlat linkelik, ahol egy cipő 110usd, és ebből lesz magyaroknak 130eur, a 110eur-t megértettem volna -
-
StLui
veterán
Hú, az viszont szomorú, tényleg nem fogok átállni Win vonalra, pedig lumia 920-al elindultam az úton, asztali gépen win8, azt hittem lesz win-es tablet, de így kizárt.
Ezek után tényleg nem értem miért drága az apple (csak így rejtve, nehogy flamet indítsak, mert amúgy a cégek tudják hova pozicionálják az áraikat) -
StLui
veterán
Ami a táblázatban szerepel ár, jóval magasabb mint a cikk végén, az milyen ár?
184 100 Ft - 32 GB
222 000 Ft - 64 GBehhez képest a végén már egész felüdülés volt az alacsonyabb árat olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest