Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Igen, kicsit leegyszerűsítve így van, de - nem kötekedésképpen - céltartalékot várható kötelezettségekre szoktunk képezni (pl garanciális kötelezettség, végkielégítések leépítés esetén, gyárbezárás, peres ügyek, stb) .
Eszközökre, (készletek, vevő követelések, tárgyi eszközök, goodwill, szellemi termékek, stb) értékvesztést szoktunk elszámolni, ha a várható megtérülési érték jelenértéke nem fedezi az aktuális könyv szerinti értéket.Csak a pontosság kedvéért
-
cairojack
aktív tag
Ne haragudj, de tényleg nem értem, hogy miért képtelenség egy ilyen alapvető dolgot megérteni, mint amit leírtam.
Amúgy meg alapvetően nem rád vonatkozott a dolog, hanem NGA-ra, aki felháborodik, hogy idejöttem, és 1 darab kommentben elmondtam a véleményem, ugyanakkor ő már tucatnyi kommentben itt csinálja a feszkót (mint minden létező MS/Nokia cikk alatt), mindenkinél mindent jobban tud (szokás szerint), mindenkit leszól, aki nem imádja az MS-t, kiosztja az észt, és azt nem képes felfogni, hogy a "tavaj" az a "tavaji modellre" vonatkozik.
Borzalom. Komolyan. És még ő kezd el személyeskedni, meg fikázni. Persze, hogy felmegy az agyvizem. -
cairojack
aktív tag
Vazz... 2012-ben jelent meg a Surface RT, (Vagy Surface1, vagy Original Surface, mit bánom én) nem?
Az a modell, kis hazánk boltjaiban 250k környékén volt elérhető, már ahol szürkeimportban kapható volt. Ehhez képest az új modell ára 150k alatt van. Az 100 rugóval kevesebb ugye. Mit nem lehet ezen megérteni?
De értem már miért jó nektek a Win RT.
Kb. erre az értelmi színvonalra lett fejlesztve.
Na lépek is, ilyen értetlen emberekkel szóba sem kéne állnom. Az én hibám, hogy megpróbáltam.
Részemről off, no comment, ne is álljunk szóba egymással, értelmetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest