- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ez kb olyan mint egy magánteszt alapján megítélni egy programot...nála ez van nálad az van...ennyi...arról nem is beszélve...hogy ha már kötekedni akar az ember akkor miért nem úgy teszi, hogy legyen értelme...pl miért nem ingyenes víruskeresőkkel lett összehasonlítva a termék és sztem teljesen jogos kérdés, ha már kötekedik az ember...
Ez pl nem igazolja, hogy egy harmat gyenge vmiről beszélünk...
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane
üzenetére
Engem se érdekel túlképp...nekem megfelel, mert nagyon gyors...éééésss így is vírusmentes maradok...ahogy eddig is...mind1 mi volt fent...ha nem volt fent semmi akkor se volt gond...
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane
üzenetére
Malware keresést én kimondott ahhoz készített szoftverrel keresek...nem nagyon bízok egy víruskergetőkbe..
Persze, hogy van...ezt nem mondja senki...pl jó lenne beleraknák, hogy mennyi időközönként csekkolja a szervert frissítés után...
Saját teszt alapján nálam avira szinten volt...szal csak, hogy egy ellenpélda is legyen...és sokkal gyorsabb reagált a fertőzött file-ra mint a többi...
Az viszont érdekelne, hogy a cikk szerzője nem e akarja a tesztet megismételnie ingyenes szoftverekkel pl AVG, Avast?
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane
üzenetére
Háááát ez az összeállított csomagtól is függ...elég fals képet tud mutatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem majd lesz ilyen is...hisz az a fer....