- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, hogy megy vezeték nélkül, de körülbelül mekkora felhasználásra lehet számítani miracast tv-vel? Kétszer kipróbálod, hogy milyen baró (ha van ilyen tévéd), és vége.
Hiába vezeték nélküli az egér-billentyűzet, kell lennie egy ilyen párosnak mondjuk otthon, egynek az irodában stb. Kb mekkora az esélye annak, hogy ahova mész, van miracast tv megcsinálni egy prezentációt? Én egyetemi előadásokat tartok, a projektorok egy részén már van hdmi, de leginkább csak a jó öreg vga bemenet található meg. Erre nyilván nem fogok miracastolni."lehet használni usb eszközöket a display dock segítségével, vagy egy olcsó, egyszerű Type C átalakítóval" és továbbra is az az érzésem, hogy ezzel nem fog az user szenvedni. Ezért mondom azt, hogy a continuumot egy marketing-feature-nek érzem, sosem fogja az átlag felhasználó használni, de el lehet sütni reklámban, hogy van.
Cserébe megalkottak egy olyan készüléket, amit nincs kedved kézbevenni, mert már akkor elmegy a kedved mindentől, ha hozzáérsz / ránézel. Szerintem ez mind a fizikai, mind a szoftveres megjelenését tekintve egy megbocsáthatatlanul félkész termék, bőven teljes áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest