Új hozzászólás Aktív témák
-
lalyoska
tag
válasz
martin66 #3301 üzenetére
Nem olvastam szerencsére, csak pl. a wazze app is csak droidon műxik megfelelően, meg hogy ezért esett a 950 ára a harmadára (!!!). De nekem igazából a kamera a legfontosabb, és ebben a 950 verhetetlen. Volt LG G4-em is, a nyomába se ér! Ma ár/érték arányban messze a legjobb mobil! Mondjuk 58-ért óriási mákom volt szerintem ilyen új állapotú készüléket kapni, 70 alatt most nem is látok használtan sem.
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Hát végül nem powerbankozok mindenféle vacak átalakítóval, inkább rendeltem egy gyári pótakksit 8000-ért. Amúgy is ha lemerül és fotózni kell rögtön, elég furcsa lenne két kézzel tartani a telefont és a vésztöltőt is
Viszont légyszi segítsetek, most hogy is van, hogy kell tölteni az első töltéseknél? Azt tudom, hogy ha beteszem a telóba, nem szabad lemeríteni teljesen. De hány órát töltsem, illetve hány töltés után lesz fullos állapotban az akksi?Illetve még egy kérdés: a Windows áruház teljesen leállt? Nem is lesz semmi új alkalmazás, frissítés? Ugye ez csak kamu??
Köszi!
-
lalyoska
tag
válasz
78zolika #3283 üzenetére
950-es helyett P9 lite...bocs, de röhögök
A naivitás netovábbja. Azért a 20 MP CarlZeiss optika, meg az AMOLED kijelző odavág, nem beszélve, nekem a WP-s telefonokkal soha nem volt semmi gondom.
Mondj a mai piacon egy olyan csúcskészüléket, aminek brutál jó az aksija is. Azt még sajnos nem találták fel! Talán a Lenovoé, de azért az meg nem egy szint a 950-essel...A Windows Áruházban pedig már találtam is egy netrádiót,amin a magyar rádiók is benne vannak
Már csak az aksin mérgelődök. Ha ennek a 3000-es aksija ilyen gyenge, akkor milyen lehet az S6-os 2300-as akksija?
Szóval a PowerBank megoldáshoz akkor kell maga a PowerBank és egy Micro C nevű átalakító?? Vagy veszek egy univerzális hálózati töltőfejet, az is jó, nem? -
lalyoska
tag
válasz
turbulencia8 #3268 üzenetére
Ez az Alcor 8000 mAh-s Power Bank egész jónak tűnik és 5490-ért megéri, holnap veszek is egyet. De akkor most kell vennem egy ilyen micro C átalakítót vagy mit vagy elég simán a 950 adatkábele? Habár attól hálózati fejem nem lesz...szóval tuti kell. Hogy kell kérni pontosan?
-
lalyoska
tag
Közben megtaláltam az adatkábelt is
Ha akkor rendelek egy sima Nokia DC16 vagy akármilyen vésztöltőt, akkor a 950 adatkábelével már jó lesz?
Még annyi kérdésem lenne, hogy az aksit lehet valamilyen trükkel esetleg növelni? Milyen menüben tudom az energiatakarékos módot állítani?Azért nem semmi, hogy 1 óra folyamatos böngészés, 20 fotó és 100%-ról 40-re esett az aksi. 2 órát bír ki??? Siralmas...
Amúgy imádom, tényleg jól jártam vele 58k-értKop-kop.
Köszi, aki válaszol!
-
lalyoska
tag
Ha ilyet rendelek, az jó hozzá?
-
lalyoska
tag
Ilyen átalakítót hol tudok rendelni olcsón? Tudtok esetleg linket adni? Ehhez bármilyen Poewr Bankot hozzá tudok rakni majd?
Köszi előre is! -
lalyoska
tag
Akkor lehet maradok egy gyári pótakksi mellett.8000-be kerül postával. (A GSM-ben 14ért akarták tegnap rá, sózni!)
-
lalyoska
tag
Eddig minden rendben van a 950-emmel, de hát az akksi...Tudnátok segíteni, hogy ha vésztöltőt akarok venni hozzá, akkor milyet vegyek?? Valami egyszerűbbet akarok, max 5E-ért, 3000 mAh-sat, de ugye hova rakom rá, mert a hálózati töltőfej egyben van a kábelével, amit beledugok a telfonba?? Vagy a 950-et nem lehet vésztöltővel tölteni??
A másik kérdésem, hogy valamilyen FM-rádió alkalmazás létezik a WP-nál?Semmit nem találok...
Köszi! -
lalyoska
tag
Egyébként meg nem úgy van, hogy a GSM-ek úgy veszik meg a telefonokat, hogy előtte mindenféle tesztet lefuttatnak rajta, tehát ott kiderül ha részletes, ilyenre nehogy már ne legyenek felkészülve!!!
-
lalyoska
tag
Egyből lenne egy olyan kérdésem, hogy a WAZZE nevű alkalmazás még mindig nem működik, csak droidos mobilokon? Vagy A 950-rn is fut már?
-
lalyoska
tag
Nézegetek ma Pesten, erre az xy nevű gsm boltban, null perces, fekete t-mobile-os Lumia 950-re akadtam 58 ezerért. Ugye hogy ennyiért nem volt rossz vétel? Ahhoz képest, hogy 170-180k-ról indut fél ével
Sokan buktak nem keveset. Már régóta szerettem volna, ennyiért már jó hogy megvettem. IMÁDOM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged