- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keki
csendes tag
Megérkezett a telefon.. Hát mit mondjak a mikrosoftnak nem sikerült sokat fejleszteni az elmúlt 3-4 évben... kb ugyanolyan érzéseim vannak vele mint mikor megvettem 3 éve a 1020-ast.. nem lenne rossz ez a telefon/rendszer ha....
-a beállítások menü mintha fel lenne robbantva. megtalálni valamit is, na az kihívás!az meg elég mókás hogy a stílusa az almenüknek teljesen eltérő, más betűtipus, más felépítés, duplikált elemek, mintha nem igazán specifikálták volna az (indiai?) programozóknak hogy mit is kéne csinálni..
-az irisz felismerés elég hektikus, de legalább odaírták hogy bétaszóval jogilag nem lehet belekötni
-ha a telefon minőségét nézem elég nagy visszalépés.. a műanyag hátlap még nem is igazán izgat mert annyira nem rossz, de a gombok minősége elég bazári... de gondolom a mozo hátlappal orvosolható...
- lyukak az előlapon és a hátlapon mondhatni érdekes megoldások, mindig le akarom kaparni őket mert azt hiszem hogy valami kosz rajta
-programok terén kb ugyanaz van mint 8.1-en.. előrelépést nem igazán látok, ha akarnak akkor rendesen működnek ha nem akkor meg szívat..viszont vannak pozitív dolgok is azért:
-a kijelző elég jó.. nagyobb felbontás élesebb vonalak.. mondjuk zsebben már nem kényelmes nekem...
-a kamera ugyan nem 39mpix de azért ahogy néztem eddig egész használható lesz. a dedikált kamera gomb sokkal gyorsabban elindítja a fényképezőt mint a 1020-nál.. ez nagy piros pont.Összességében elég jó kis telefon szerintem a árát maximálisan megérte, nem mondom hogy előrelépés 1020 után de nem is rosszabb.... Frissebb és még új. Egy darabig biztosan barátok leszünk de valószínűleg nem ez lesz amivel le fogom élni az életem
-
Keki
csendes tag
nah megrendeltem én is, hétfőn érkezik
-
Keki
csendes tag
Most nézem én is a tmobilos akciót... 36 ezerre jön ki a teló a díjcsomagomhoz... ez eléggé elgondolkoztat hogy leváltsam a 1020-asom
enyiért semmi normalis telefont nem lehet kapni... és igazából nem igen van más jó áron, normális kamerával ellátott mobil...viszont lenne egy kérdésem, a 950-nél a BT működik rendesen mindennel? Csak azért mert most a 1020-asomon szinte használhatatlan, ha megszakad a BT kapcsolat akkor állandóan újraindul... Hasonlóra számíthatok a 950-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged