- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Én is kivettem a részem egykét tábla beüzemeléséből.
Az egyik iskolában például az igazgató mondta, hogy szép és jó, de jobban örült volna annak, ha a tetőn lévő méretes lyukat foltozzuk be a táblával...Sajnos ez a helyzet kis hazánkban.
Mondjuk jó dolog ez az interaktív tábla, de nem hinném, hogy ezzel fogják majd a diákokat tanulásra buzdítani. Jobb lenne, ha a pedagógusok visszakapnák a régi TISZTELETÜKET.
-
Daywalker
addikt
Áhá, ez mind nagyon szép és jó, csak tudod semmit sem érünk el vele, ha nincs pénz üzemeltetni, és az egyes régiókban lévő iskolák között akkora szakadék tátong, hogy nem látod az alját. Szóval tök jó a 10 ezer aktív tábla, csak szerintem senkit sem érdekel, amikor 14 fokban kell tanulni, mert nincs gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest