Hirdetés
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgabriel
csendes tag
Én is ott voltam ezen az előadáson.
Néhány pozitívum:
- Fóti Marcell és Gál Tamás előadó is nagyon jó stílusban tartották meg az előadásukat (szakmai szint egyértelmű, lévén a sok mz/x képesítésük miatt)
- Ingyen alma (apple from microsoft
)
- Ingyen szatyor, mappa, toll, jegyzetfüzet (reklámtermékek, hurrá)
- Oklevél, h résztvettélÉs most jöjjön a negatívum:
- aki tényleg rendszergazda és/vagy rendelkezik valamilyen MCP-vel (neadj isten 70-290-el), annak dögunalom volt és csak kb +5% tudást adtak
- az előadás első fele Vista reklám volt
- utána vegyesen Server 2003 R2 és SBS reklámElég sokan voltunk, ebből több mint a fele középiskolás vagy egyetemista. Nagyon kevés szaki vagy hozzáértő volt. Lehet, h ők már tudták, h nem érdemes ilyesmin résztvenni.
Persze mikor megkrédezték, h pl hányan konfigoltak már pl DHCP-t, akkor a jelenlévők fele feltette a kezét. (volt néhány extrémebb kérdés is, ahol meglepődtem, h mennyien "lódítanak") (pl kizártnak tartom, h egy pupertás korának végét járó srác több mint 200 gépes rendszert felügyelne)Volt néhány poén is, több-kevesebb sikerrel. Bár a mögöttem ülő langaléta 50-es éveit taposó úr -aki folyamat rúgdosta a székemet-, még azon is jókat röhögött, mikor GT arról mesélt, h winxp-ről vistára történő upgrade esetén a Vista jelzi, h "nono, van ennél újabb verzió, te ide nem kellesz".
Azonban a "tanfolyam" ("képzés") köntösébe öltöztetett indirekt reklámshow indítványozása mindenképpen dícsérendő, sok érdeklődő betekintést kaphatott az adminok feladataiba és a "csodálatos" Vista képességeibe.
ps: legnagyobb "poén" az volt, mikor Fóti Marcell arra lett figyelmes, h a hangosító kollégája a sarokban horkolva szundít (később is bealudt a fickó, de már nem horkolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)