Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Te lennel a Microsoft fonoke"
Hálaég nem vagyok, és tudom, hogy okoskodásnak tűnik amiket irkálok, de ez inkább a céghez kötődő érzelmi és anyagi vonzat(belőlük élek közvetve) miatt teszem, mert úgy érzem a jelenlegi stratégia nem jó irányba megy.
De amit tettem volna, az az, hogy a háttérben fejlesztem a WinRT-t és áldozok fel temérdek erőforrást, WP7-re WP8-ra, amik kb. ablakon kidobott fejlesztések, ha most 0-n állna a Windows Store jobbnak látom mint a jelenlegi állapot, mivel nagyobb momentuma lenne a fejlesztésnek, mert sokkal jövőbe mutatóbbak látszana ez az egész. Nem frusztráltam volna se a fejlesztőket se a usereket félkész termékekkel.
Azzal azért tisztában kell legyél, hogy a MS stratégiája igen is változott a Win8 bukásával és leginkább az hozta el, a Win10-es jelenlegi állapotot, mert addig igen is 100%-osan a WinRT-re és ModernUI-ra volt rakva minden lap. Ez végül a kukában landolt, szívből utálom a ModernUI-t, de ésszel tudom azt mondani, hogy lehet hogy rossz döntés volt."Az utobbi urban legend."
Elemzői adatok, most lehet ennek hinni vagy nem ez aláírom, és is szkeptikus vagyok ilyenekkel szemben. Nyilván nem tömeget mutat, hanem inkább trendet szerintem, amit érdemes hosszútávon figyelembe venni."Dehogy valtotta le."
Jó ez igaz, a Win95-tel vett gépre ment rá DOS+Win3.1.
De XP-ig azért túlnyomórét leváltódott ott ahol lehetett.@CharlieDrop: Ez is csak részben igaz ugye, de amúgy ME már nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Diablo Immortal
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De XP-ig azért túlnyomórét leváltódott ott ahol lehetett.