- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
max-pain
senior tag
válasz
VladimirR #312 üzenetére
Szerintem (es ahogy a neten lattam masok szerint is) egyertelmuen az IE 5.x mod a quirks.
Egyreszt nem jo ketfele nem szabvanyos, de egyaltalan nem megegyezo modot ugyanugy nevezni (hiszen nem ugyanazok), masreszt az IE7 mod tokre Microsoft specifikus (tehat rajtuk kivul mas bongeszo renderelo motort keszitot gyakorlatilag qrvara nem erdekel). -
max-pain
senior tag
válasz
VladimirR #302 üzenetére
Ez total igaz, de Compatibility View-rol volt szo, az meg ugye a felhasznalo altal bekapcsolhato opcio az IE8-ban es az csak akkor jelenik meg opciokent/aktivalodik (ha minden oldal megjelenitesehez be van kapcsolva) ha az oldal szabvanyos doctype-ot hasznal meta tag nelkul.
De koran volt, rohadt faradt voltam, lehet nem olvastam el rendesenHosszu ez a tema
-
max-pain
senior tag
Na az baszna be ha kulso alkalmazas kerulne a Windowsba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest