Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• redgreg

tag

válasz Tikakukac #165 üzenetére

Egy apróság: biológus vagyok. Benn a laborban a legtöbb eszközhöz wines vezérlőszoftver van. Persze sok program amit használok megvan linuxra is, de miért érdekeljen, amikor úgyis kell a win? Ezek után hazamegyek, szted mit fogok használni? Linuxot? Na pont nem. Mert a win használható arra ami kell, ismerem, benn is azt használom, tehát pont nem érdekel, h megtanuljak mást. Mivel nem informatikus vagyok, és annyira nem érdekel az egész, hogy ebbe is energiát fektessek. Az időt amit erre elkölthetnék költhetem arra is, h a szecessziós háborúról olvasgassak ami még érdekel is. Azt most hagyjuk h ha otthon valamit meg kell csinálnom, akkor ugyanazok a programok megvannak amit bennt is használok. Na innen indul az átlag. És akkor jön az, hogy az android sikere megint csak az mint a winé. Egy egységes rendszer, amihez minden megvan ami a felhasználási területén kell. A WM se azon bukott meg, hogy rossz rendszer volt, mert nem. Hanem azon, hogy nem volt meg hozzá minden. És így pont nem érdekelte a lőtéri kutyát se, hogy de amúgy ha veszel mellé egy androidos tabletet akkor a kettő együtt már milyen király lesz. Ahogy az android os sem terjed, mert asztali környezetben szánalmasan kevés a program kínálata. Szóval ha linux évet akar bárki is, írjanak egy azaz egy darab disztrót, álljanak be mögé, és legyen meg arra minden. Amíg ez nincs meg, lehet sírni h gonosz picipuha, csak semmit nem használ.

Új hozzászólás Aktív témák