- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cami][us #208 üzenetére
Nem vágom már, pontosan melyik parancsoknál futottam ebbe bele, de a cégnél átnézem a jegyzeteimet (másfél éve volt a képzés, nem használom napi szinten), mert úgy rémlik, volt bőven, ahol külön felírtam magamnak, hogy "ez itt most nagy P, nem kis p," mint ugyanez a funkció más parancsnál). Ugyanez fordult elő "a van szóköz nincs szóköz" témakörben is, amitől az agyam dobtam már le néhány óra után.
Egyébként igazad van, az LPIC csak egy kostoló, nekem nem is kellett több, mert csak kíváncsiságból néztem át az érme másik oldalára, a látókör szélesítése gyanánt.
Egyébként az érveim kilencven százaléka nem közvélekedésen, hanem a gyakorlati tapasztalataiomn alapszik, ha nem lett volna nyílvánvaló, jónéhány éve a szakmában dolgozom, és a munkám része a felhasználók támogatása is (sajnos), így gyűlt már össze neémi releváns tapasztalatom abból, mit várhatok el egy átlag usertől, és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest