- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"Mert ugye ssd-t rendszernek veszünk"
Ahol netbookban volt ott lehetnek rajta doksik ám.
Ne mindig az itteni userekből indulj ki, gondolj tipikus átlaguserre, aki azt sem tudja mi az az SSD csak vett egy olcsó netbookot, kicsi ssdvel és 1 év után elszáll az összes adat.
Nem mondtam, hogy a sok írástól száll el, de semmiképpen nem árt, ha kevesebbet írkál rá az OS, még akkor sem ha 20 trillió év alatt halna meg tőle. Csak azt mondtam, hogy megbízhatatlanok, az írás témától függetlenül.
-
fatal`
titán
"De nem kell foglalkozni az ssd-kkel kapcsolatos urban legendekkel.
Ph-n is több tesztben volt róla szó, hogy nem tudom milyen igénybevétel (tehát szinte folyamatos írás) esetén 1x évig bírja ki egy ssd. Egy ilyen "nem tudom milyen igénybevételnek" meg soha nincs kitéve az ssd."Ehhez képest az általános tapasztalat, hogy nem túl hosszú életűek, akkor mégis miért? Ismerősömnek is 1 év után behalt, fs topicban is panaszkodnak és több helyen láttam, hogy kb 1-2 év után meghalnak. Persze van rájuk garancia, de az adatokra nincsen...
-
fatal`
titán
"az ott nem az "msn", hanem integrálódik a Live ID a rendszerbe. belépsz és minden Live-os cucchoz hozzáférsz külön bejelentkezgetés nélkül."
Igen, így is fogalmazhattam volna. Remélem el lehet pakolni onnan, illetve én csak messengert és skydriveot használok (utóbbit nagyon-nagyon ritkán) így, akár azt is remélem, hogy ki lehet takarítani onnan, nekem az óra legyen a jobb alsó sarokban.
(#63) Gorneck23:
"Nemtom mit kéne rajtuk támogatni, ahogy azt se értem, hogy sokan minek hekkelik szét a rendszerüket, mert ssdjük van.."
Azt, hogy ne írjon rájuk állandóan, mert nem szeretik. Pl. lapozófájlt automatikusan tegye át máshova (ha van hova), hiberfil.sys-t szintén. Ilyesmi.
-
fatal`
titán
Ki a fene kötelez rá, hogy mindig a legújabbat használd? Nyílván aki megvette a win7et, az nem fogja megvenni a win8at, mert esetleg kihagyja, és?
Te komolyan azt gondolod, hogy az első promó képek miatt az arcfelismerés lesz a legnagyobb újítás? lol.
(#45) moonman: Pl. hogy ne naplózzon folyton az SSDre. Engem egyelőre nem érint, de 2012 végén, 2013 elején már lehet, hogy fog.
(#54) pzstm: Már megint lekerül az óra mellé az msn, csak most a másik oldalra? Ne már
Borzalom az ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest