- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
OFC.
(#6) Syl : Jah nyilván
ha nem jön be az átutalásos fizetési mód, akkor lehet választani másikat.
Ha nem tetszik a "bolt" működése lehet választani másikatA pc-s webshopok még mindig elég kicsi árréssel dolgoznak*. Láttunk régen példákat olyan boltokra amik rendesen készletet is tartottak. Kb mindegyik eltűnt, az Aqua maradt fent kb, és náluk is eléggé kicsi a készletválaszték...
*én már azt se nagyon értem hogy bírja megoldani az ipon a bankkártyás fizetési módot...Én amondó vagyok, hogy mindennek megvan az oka, hiába magyarisztánban vagyunk. Mindenki pénzből él, és feleslegesen nem akar dolgozni senki. Én magát az utánvétes fizetési módot is utálom. Nyilván sokaknak "egyszerű" de az is rizikó és plusz költség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest