Új hozzászólás Aktív témák
-
Arphox
tag
Azért, mert azt hittem nincs elég hely. Majd megnézem alaposabban. No meg kellett egy kis bátorítás, nem akartam ártani a kábeleknek.
Egy pár gyorskötöző alapból járt a házhoz (pacsi a CM-nek), és nem is használtam még fel őket; mondjuk inkább a bevont drótokat fogom használni erre, azokat legalább ki tudom bontani később, ha kell.
Sajna egy kis lyuk a szobám, szóval asztalon is alig van hely, de ez nem jutott eszembe hogy a földön többet szed fel.
Köszönöm!
-
Arphox
tag
Pont ezért szeretem a festőszalagot, mert az semmilyen nyomot nem hagy. Igen, a műanyagos borítású fekete drótok hasznosak, van is belőle rengeteg, hétvégén lecserélem azokra, köszi a tippet. Legalább újrahasznosíthatók a gyorskötözőkkel ellentétben.
Igazat adok a szépség tekintetében; nem számít hogy néz ki belülről ha nem lehet belátni és csak én látom évente, amikor takarítom.
Mondjuk nem tervezem többször szétszedni a gépet, ha már újítok az már egy teljesen új gép lesz.
-
Arphox
tag
Köszi! Lesz még ilyen.
Igen majd a kék festőszalagokat kicserélem feketére vagy gyorskötözőre. Habár valahogy pazarlásnak érzem a gyorskötözőt, mivel azt ha le kell szedni akkor mehet a kukába. Jó, a szalaggal is így van, abból viszont lényegesebben több van egy tekercsen mint kötözőből egy zacsiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest