- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
45nm-en maga az A9 biztosan nem ilyen nagy két maggal sem. (a 65 nm-es SoC-ok is kisebbek). Azt tudom csak elképzelni, hogy a PowerVR hízott meg ennyire. Egy lapka, egy lapka... ez SoC, nem ez lett volna a kérdés, de idő közben rájöttem, hogy biztosan nem az MPCore A9 a nagy benne. A Tegra 2 is csak 49mm^2.
Amúgy ezt a mondatot nem értem:
"Ez a méret persze annak tudatában nem is sokkoló, hogy a gyártásért továbbra is a Samsung felel, és a technológia maradt 45 nm-es, de a konkurens lapkákhoz viszonyítva ez a kiterjedés nem megszokott."többször is elolvastam, de megfogott. Szóval tudva azt, hogy a Samsung gyártja, már nem is olyan nagy? Miért? Vagy tudva azt, hogy 45nm-es, már nem is olyan nagy? Dehogynem. Marha nagy, de nem azért, mert Samsung vagy mert 45nm...
-
smkb
őstag
Igen, ezaz, foglalkozni kell vele... több időt kell vele szöszölni, mint eddig. Apple politikából kiindulva, nem állítási opció lesz, hanem eleve be kell lőni egyik másik platformhoz is a programot, aztán már eleve a megfelelő verzió települ.... azért ez mind több idő. Amennyiben egy alkalmazás úgy lesz belőve, hogy mindkét cpu magot használhassa, ott is látványos lesz a különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest