Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem egy nagy dolog ez a vizes dolog, az meg hogy 60k-t költ rá valaki, az se normális. Az én szivattyúm egy régi ordasi, csendes, szinte nincs is hangja, talán 2-3k volt anno. A hőleadóm egy régi traktor klima hűtő 3k-ért vettem, olyan mint a mora2-es, csak ez 2 soros, meg nem szép lammellás, hanem ütött kopott. A blokk egy kicsit húzosabb volt 6-7k, de minden bizonnyal van hozzá 1156, 1366 lefogató. Amire még költöttem az csövek, csatik, mondjuk legyen 3k. Akkor hol is vagyok most? kb 15knál járok, s minden megvan. A régi 3850-esem is volt viz, persze az is házilag, a gyári blokkot átalakitottam, rádobtam egy 5*5 ordasi blokkot, s csendben volt meg nem melegedett. 4870-re se lesz sokkal drágább, csak ott ugye figyelni kell jobban a vrm-re is. Tény nem tuningolok orrba-szájba, mert felesleges, a proci bőven elég alapon is majd minden játékhoz a 4870 mellé, 2048*1152 felbontáshoz. Én nem a csicsára adok, hanem a csendre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest