Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Egyébként a végére: CS:GO pro playerek monitorjai: [link]
Jééé, csak én nem látok egy IPS-t se köztük!?
De az itt ajánlott monitorok esetében sem: [link]
De ők is biztos denevérhallásúak!? Részemről ezzel zárnám is a vitát, beszéljenek helyettem a fent leírt adatbázisok, ajánlások.
Természetesen GTA V-re és egyéb single lötyögéshez persze teljesen elegendő, de egy kompetitív Crysis 3 multis meccs alatt néha megéreztem a különbséget. És jöhetsz nekem itt számokkal, én single a DELL-t használom, multiba viszont ott a 2ms-os ASUS, amit egy 144Hz / 1ms-os BenQ vagy ASUS fog követni.
-
Vigilante
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Senki sem beszélt kikapásról, tapasztalatról beszéltem az irányítás terén, amikor 2ms-os ASUS monitorral tolom, vagy amikor a 6ms-os DELL-el. Mellesleg ott vagyok a legjobbak között Crysis 3-ba, így nem szoktam állandóan kikapni.
És képzeld, van amikor épp milliszekundumokon múlik, hogy én lövöm fejbe vagy ő engem. Egyébként hozzátenném, hogy ezek az értékek GTG, szal a valós inputlag ezeknél még nagyobb is lehet, és elhiheted, hogy egy 2ms-os monitor színes képből-színes képbe váltáskor már nem 4 ms-al lesz jobb az eredetileg GTG-ben 6ms-osnak aposztrofált monitornál, hanem az arányosság jegyében ennek többszörösével is. Sztem ez a vita kezd eléggé meddővé válni, úgy érzem! Kérdezem megint játszol valamivel komolyan és volt szerencséd 2ms-os TN-es monitorral is játszani!? Vagy csak csípkelődsz, mint az oviban!? Én leírtam az én véleményemet, nem kéne átmenni óvodába. 
-
Vigilante
őstag
-
imibogyo
veterán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Én a munkahelyen most is két FHD 24"-ost használok. Szóval egy ilyen 34-35"-es és ilyen arányú monitor (mondjuk 3840x1080-es felbontással) pont kiváltaná őket és legalább eltűnne középről a káva is. Persze valamekkora méretbeli lemondás lenne így, de valamit valamiért. Tehát aki ilyen módon dolgozik a gépén mint én, annak nagyon-nagyon jók ezek a monitorok.

Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung kuponkunyeráló
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Pszichológiai thrillernek készül a When Sirens Fall Silent
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az itt ajánlott monitorok esetében sem: 
És képzeld, van amikor épp milliszekundumokon múlik, hogy én lövöm fejbe vagy ő engem. Egyébként hozzátenném, hogy ezek az értékek GTG, szal a valós inputlag ezeknél még nagyobb is lehet, és elhiheted, hogy egy 2ms-os monitor színes képből-színes képbe váltáskor már nem 4 ms-al lesz jobb az eredetileg GTG-ben 6ms-osnak aposztrofált monitornál, hanem az arányosság jegyében ennek többszörösével is. Sztem ez a vita kezd eléggé meddővé válni, úgy érzem! Kérdezem megint játszol valamivel komolyan és volt szerencséd 2ms-os TN-es monitorral is játszani!? Vagy csak csípkelődsz, mint az oviban!? Én leírtam az én véleményemet, nem kéne átmenni óvodába. 
És ahogy nézem van egy 6ms-os monitorod, mint a másik Dell monitorom, okés akkor már tiszta a kép!
Egy kis önigazolás nem árt!