Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Szia!
Sajnálom, ami történt veletek. Elég hirtelen jött ez az egész, legalábbis az írásaidból ez jön le.
Ha tényleg ilyen kis önző a lány, és ennyire meg voltál kötve mellette, akkor szerintem jobb ez így. Mármint, lehet változtatni ezen, ha az ember elismeri, de ő nem ismerte el, azt írod. Az lenne az ideális, hogy mindkét fél azt csináljon a kapcsolatban, amit akar. Mármint, zenére, filmekre, hobbira azért ne legyen már megkötés... (Én is rá szoktam szállni a páromra, de próbálok rajta változtatni.) Mert, akkor egy másik embert kell keresni, és nem "átalakítani" a meglévőt.
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy túlságosan össze voltatok nőve. Nem volt lehetőséged kiélni magad, legyen szó akár a gépezésről, akár kedvenc filmről. Ilyen szinten nem lehet megkötni a másikat.
Tudom ,hogy marhára hiányzik, de ha ezekben a dolgokban ilyen makacs, akkor most komolyan... Jobb lenne, ha visszamenne hozzád?
Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen. Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is.
Addig is viszont, ha gondolod, tarthatunk egy kecskeméti PH talit Olcsi (ő a barátom), te, meg én. Persze, csak ha van kedved.
Ja, meg születtek tengerimalac gyerekeink. 2 és fél hét múlva elvihetők, ha gondolod...
-
brutaka
tag
Az a baj, hogy megpróbálnék én segíteni, de a közhelyek nem segítenek..
Amikor nekem történt ez 1,5 év után, próbáltam minnél jobban kiélni magamat, azért hogy saját élményeim kezdjenek gyűlni, mert az egész addigi életemben ami történt róla szólt.. Ezért kellettek olyan dolgok amik rólam, haverokrül, családról vagy bármiről szól, hogy ha vissza kell emlékezzek valamire, ezekre emlékezzek vissza!
Nekem segített, és jóvolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megette az internet felét az AI?
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest