Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Gregorius #87 üzenetére
"Írtam, hogy legyünk nagyvonalúak és legyen csak az XSD kezelés a követelmény. " -- De miért akarsz te nagyvonalú lenni az adott becslésre. Az XML parser, az beolvassa az XML-t, ezt fájlalta a kolléga, bár kétségtelen h szokásos módon langy albioni ködbe burkolta mondandóját, hogy véletlenül se legyen túl konkrét. A DTD/XSD validálás, az XPath, mind-mind parseren alapuló további alkalmazások. Durvára nem erről beszéltem, hanem parserről, az szerintem kb 2 óra
Ez olyan, mint amikor valaki aszongya h kell egy bringa aztán a végén egy beépített zuhanykabinos harley lesz belőle.
Második lépésben közölte h akkor ő SOAP-ot kérne inkább, majd megjegyezte h tulajdonképpen ő legszívesebben az XML egyes elemeit mappelné ha nem kötné gúzsba a kezét a közösségi alapon fejlesztett eszköz.És mindez az egész levezetés arra ment ki, hogy igazolja álláspontját, miszerint a közösségi v nyitott fejlesztés "gáz", "csak a gond van vele", ebből fakadóan lehet következtetni arra h mennyire "szánalmas" a cikk tárgya, amibe tök feleslegesen ölik a 11mrd dollárnyi időt a drága elftársak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged