- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
ghiottone #38 üzenetére
Csatlakozom RudY és azbest kollégához!
Azért, mert valami harmad- esetleg negyedannyiba kerül, mint egy új iPhone még nem kellene rögtön fikázni. A gyártó fórumán ugyanaz a 10-15 ember panaszkodik folyamatosan, ugyanazokat a problémákat sorolva. Közben meg sem hallják, el sem olvassák a javítási javaslatokat, csak folyamatosan fröcsögnek!
Valóban lehettek az első adagban legyártott készülékek között minőségi hibásak, de akkor most felidézhetném a közelmúltból a Samsung Galaxy Note7 problémáját, ami azért kicsit súlyosabb, mint egy képernyőkeretrepedés!
Az elején nekem is voltak problémáim az ujjlenyomatolvasóval, mert ez az első ujjlenyomatolvasós telóm, és rosszul vittem fel az ujjlenyomatot. Leírtam a problémám a fórumokon, kaptam javaslatot, kijavítottam, és azóta naponta ha egyszer nem sikerül feloldanom vele a képernyőt! USERERROR!
Az OTA2 frissítés után elkezdett merülni a teló készenlétben is nagyon. Tanácsot kértem, és kiderült, hogy az Android 6.0 és a Google Play-szolgáltatások hibája, hogy beragad, és szívja az akksit! Beállítottam pár alkalmazáshozzáférést, plusz kényszerítve leállítottam a szolgáltatást. Azóta visszaállt a megszokott szintre a merülés. ANDROID 6.0 ERROR!
Ja, és ahhoz képest, hogy a telefon júniusban jelent meg, már a második frissítés jött ki hozzá, tehát van támogatás!
És legalább nem a két évvel ezelőtti rendszerrel adták ki, mint a Samsung Galaxy S3 Neo-mat, és a Lenovo P70-emet annak idején! És kaptunk rá frissebb gyári rendszert? NEM! A Lenovo-ra lenyúlta a gyártó az egyik orosz fejlesztő Lollipopját, saját felület nélkül kiadta. Aztán lehet olvasni a P70 fórumát, hogy milyen szuper, bugmentes lett!És most megírhatod, hogy a Samsung és a Lenovo is milyen sz@r gyártó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest