- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Nem, illetve nem egészen.
Volt ugye egy csomó mesterséges korlátozás, amit vagy úgy lehetett kikerülni, hogy olyan Type-C hubot használt az ember, amiről elhitte a telefon, hogy Samsung, vagy Samsung eszközt (jó drágáé').Ezekkel a megoldásokkal eddig a max WQHD (2560x1440) volt 16:9-ben, illetve 3440x(nemtommennyi) 21:9-ben - mármint HDMI-n keresztül.
Van egy Type-C -> DP adapterem, de régebben a DEX nem kapcsolt be csak töltés mellett, és így nem tudtam kipróbálni csak a képernyő tükrözést. Ekkor a videókat 4k-ban játszotta le (mármint 4k-s monitoron, persze), és ennyi.
Ezek a tapasztalatok Note 8, és Note 10+-szal gyűltek pár év alatt.
Igazából ugyanez volt a helyzet a Fold3-mal is, míg...Ki nem próbáltam a Nicelock-ot. Ekkor "szabadult fel" a WQHD mindenféle hubbal. (van vagy 3-4, tudtam tesztelni ), már nem kell vadászni Alin a hozzászólások között, hogy támogatja-e a DEX-et, és hogyan, mekkora felbontásig.
A Fold4-gyel jött az UHD. Eddig (előző eszközökkel) nem ment, fel se ajánlotta, nem volt ott a választható felbontások listájában.
Eddig úgy volt, hogy a nem támogatott felbontások is megjelentek a DEX beállítások között, de ki voltak szürkítve.
Szóval ott nyoma se volt a 4k-nak.Most teszteltem (ahogy lentebb említettem), és a helyzet az, hogy a Philips 43"-as monitoron Type-C-n keresztül is megy a 4k!
Eddig ezzel a monitorral az volt a helyzet, hogy ha Type-C hubbal dugtam rá a telefont, akkor ment a 4k/30Hz (mármint a Fold 4-gyel, korábban a max WQHD volt, ahogy fentebb írtam), ha ugyanerre a monitorra a Type-C csatlakozóján keresztül dugtam rá, akkor a max FullHD volt, az ettől nagyobb felbontások ki voltak szürkítve.
Fura, de ez volt a helyzet.Most megy a monitorra direktbe dugva is a 4k/30Hz, meg persze a HUB-on keresztül is.
A monitoron semmit sem változtattam, szóval a Samsung volt eddig is a hunyó. Most kicsit - úgy tűnik - kezd megengedőbb lenni...alakul ez...
-
MrOomen
tag
én úgy tudtam a DEX kábelen is támogatta évek óta a 4K30-at. Mondjuk csak FHD megjelenítésen használtam, ezért sem tűnhetett fel eddig a hiánya
-
bcl
senior tag
Igen, egy Type-C hubbal próbáltam + Nicelock + I <3 Dex -ben a "high res on external display" bekapcsolva.
Még az itthoni monitoron (*) + itthoni hubbal is megnézem majd
* ennek van Type-C bemenete is, de - érdekes módon - azon csak fHD-t hajlandó (legalábbis eddig), egyébként - szintén eddig - a DEX WQHD-t adott ki a hubbal max.A franc tudja, a PC-s dex-et használom gyakrabban, lehet, hogy a hardverest még a Fold 4-gyel nem próbáltam? Nem tudom...
-
bcl
senior tag
válasz gilfoyle #186 üzenetére
Éppen ez az, ami miatt hajlok rá:
megvettem a Samunál a tollas tokot (*), és nekem az pont jó, ha a tok nem dúrja le. (Nem úgy, mint lányom Note 8-a... (ami az enyém volt... ) )(* a toll nagyon jó dolog!! - a vízállóság, és ez volt, ami miatt a F3-ra tavaly beneveztem!)
-
-
bcl
senior tag
Köszi a választ!
A Note 10+-on, meg a Fold 3-on a Samu saját fóliája elég jól állta a sarat, hajlok arra. De a kisördög mocorog, gondolkozok üvegen is.
Láttam az Amazonon Spigen üveget. Igaz, nem olcsó, de amennyire ismerem azt a területet (ahogy írtam, azért annyira nem ) , nem rossz minőség.
Spigen üveg, Amazon
Csak a fene egye meg, hogy a szállítás szinte megduplázza az árátA Clearplexről olvastam jót is, rosszat is, itt, az évek során, de egy kérdést lehet, hogy megér.
Köszi még egyszer!
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy a Samsung.hu-ról rendelet Fold 4-ek szállítása már folyamatban van-e? Kapta már meg valaki onnan rendelve? És ha igen, akkor melyik színű kiszerelést?
OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
MrOomen
tag
Samsungnak van saját fóliája, kb 5 ezer forint, a szokásos sztenderd műanyag karc elleni. Kettő db van egy csomagban. Ilyet láttam már, a felhelyezéshez még segítő keret is van hogy egyenes legyen.
Media Marktban kérdeznék még rá a Clearplex fóliára. Az valamivel drágább (8ezer), szilikon, belsejében üvegszálakkal, viszont erről nincs tapasztalatom ezen a modellen hogy mutat (Nokia 7.1, S10, S21+okon szerettem/használom is). -
bcl
senior tag
Sziasztok!
Engem egy picit zavar, hogy nincs rajta elől fólia. Az előző két telefonomon gyárilag volt, mindkettő Samu volt
Valaki rendelt esetleg tett is már fel? Vagy valamiféle infó ilyesmiről? Sose üvegeztem, fóliáztam, szóval kb azt se tudom, melyik márká(ka)t érdemes keresni.Nézegetem az amazont, de drááága (12-14 USD csak a szállítás). Az Aliról hetek, mire ide ér... (na meg ki tudja, milyen...)
Walaki?
-
thomas92
aktív tag
Az App Booster optimalizálja az appokat, töredezettség mentesíti az adatokat, így szebb lesz a rendszer, appok működése. Ez lehet nem mindenhol hot észrevehető változást, mert a Flip3-nál nem volt gondom, de az S22-nél igen, az nem megy olyan smoothan, mint a Snapis Flip. Miután lefuttattam az App Boostert érezhetően szebbé vált a korábban darabos működés az S22-n.
-
MrOomen
tag
Smartthings app volt már megnyitva?
Az az okoseszköz kezelő, elő szokott fordulni hogy amíg nem adsz neki jogosultságot, csomó dolog nem tud rendesen működni, ami érinti sokszor az android autot, smartview-t stb.
Csak egyszer kell megnyitni és fasza szokott lenni minden.Plusz tipp modelltől függetlenül minden Samsung felhasználónak! Galaxy Storeban találjátok a Good Guardians appot/appcsaládot. Az App booster, sound, Memory Guardian, trackerek, Thermal guardian stb kiegészítő modulok valóban jól működnek.
Főként az App boosterről pozitív a tapasztalat. Az amúgy is sebes telefonom szárnyal tőle.
A Sound Assistant appot is tudom ajánlani. A hangerő állítgatásban sokkal több lesz az opció is, további hasznos funkciókkal megtámogatva.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Így ellenőrzi a Samsung a Fold 4-et. link
-
ForRedGlory
félisten
válasz Szisland1 #167 üzenetére
Az lehet, hogy nálad alap dolog, és magadból indulsz ki, amikor másokat meghazudtolsz, de vegyél vissza abból a nagy arcból. Nem mindenki olyan, mint te. Az viszont a legalja, hogy meghazudtolod az embert, miközben halvány lila fingod sincs az egészről.
Csak neked, remélem megnyugszol és leszállsz a témáról:
Persze, ha továbbra is szeretnél magadból hülyét csinálni, akkor hajrá. Azoknak is írogatsz faszságokat, akik 50.000+ Ft haszonnal árulják (és majd rohad is rájuk)?
Apropó, az órákat 5000 Ft haszonnal adtam el, sőt, néha csak 4000 Ft-al, kérdezz utána, ha nem hiszed...
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Szisland1 #170 üzenetére
Amúgy meg nem mindegy neked ki mennyiért mit árul? Mit foglalkozol ezzel ilyen szinten??? Nem kötekedni akarok, csak tényleg nem értem, mivel nekem a tökmindegy kategória ez!
OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Gubu0101
veterán
válasz Szisland1 #168 üzenetére
Lehet,akkor nagykeraron vagy kitudja.Megveszi mint valalkozo majd az afat vissza tudja irni,esetleg meg igy.Amugy irhatok en is barmit a hirdetesbe,szamlaval,garipapiral lehet bizonyitani az eredetet addig kerdeses.Szolgaltatonal 539 az alja.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Szisland1
újonc
válasz ForRedGlory #166 üzenetére
A Flip4-et árulod: 323.990 Ft -ért. Több darabot is adtál ennyiért.
Tehát azt mondod, hogy 16.000 Ft haszonért megvásároltad? Mivel 307-re lehetett lekuponozni. ( elvileg )
Torrente pedig 500-ért adja a Fold4-et, tehát Ő még mínuszba is megy, mivel 516-ra lehetett kuponozni.
Mesélj még ilyeneket...
-
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
PeteePeti
őstag
válasz Szisland1 #161 üzenetére
517-re le lehet vinni Samsung.hu-n a 256-os verziót!
SAMSUNGNYAR10+ chaten beszerezhető -15%+ a -80 ezer készülékbeszámítási kedvezményOnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Gubu0101
veterán
-
Szisland1
újonc
válasz Kanyecc1st #160 üzenetére
Valamilyen trükkel még 500 alá is belehet vinni a Fold4-et különben egyes tagok nem árulnák 500 és 535-ért a motyót.
ForRedGlory és torrente777 biztos tudna erről mesélni...[ Szerkesztve ]
-
Kanyecc1st
csendes tag
válasz janeszgol #131 üzenetére
Szerintem, ha nem a megfelelő helyen veszed, akkor mindig szarul jársz!
Az általad linkelre egy reakció, amivel nem is annyira drága már. Cikkben kirészletezik, hogy mivel mennyivel lesz olcsóbb.
-
GeoJoe
senior tag
válasz thomas92 #157 üzenetére
Az enyém így zajlott:
nem volt a kiválasztott óra készleten, rákérdeztem, hogy esetleg várható-e. Mondták, hogy nem valószínű. Mondom kár, készüléket beszámítani csak itt tudok és kuponom is akad. Oh hát lehet, hogy este még jön készlet. Van 15% kuponom? Nincs. Akkor tessék, itt van egy.Kedvesen
-
thomas92
aktív tag
válasz Kanyecc1st #154 üzenetére
Hogy kell elképzelni ezt a chaten kapott kódot? Írsz nekik, hogy nincs-e valami kedvezmény?
-
gilfoyle
őstag
Ez is jó ár így!
-
flawfless
csendes újonc
Ezt az egyedi kupont nekem el tudod küldeni, kérlek? Köszi!
-
Kanyecc1st
csendes tag
Valamilyen szinten halmozható!
Sima Galaxy Z Fold4 256GB-os változata ugye 779 990 Ft.
SAMSUNGNYAR10 kuponnal lemegy 701 991 Ft-ra (-77.990 Ft)
Chaten kapott egyedi kóddal már csak 596 693 Ft (183.297Ft)
Beszámítással pedig a végösszeg 516 693 Ft (-263 297Ft)Szóval lehet halmozni.
Kupont nem használtam fel, ma kértem, vigye akinek kell
-
veterán
válasz Kanyecc1st #152 üzenetére
Az sem halmozas, mert nem pluszba tudod rá tenni.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gilfoyle
őstag
Ma megjött a teló. Az 22U után nem érzem, hogy az első kijelző szélesebb lenne, úgy, hogy volt már Fold3 A káva jól láthatóan keskenyebb, dehát az pár mm nem nagy változás.
Belül a hajtás látszódik azért, azt hittem jobban eltüntetik, de ez van. Már az elődnél sem zavart, most sem fog.
A jobban kiemelkedő kamerasziget miatt jobban billeg a teló az asztalon.
Tényleg simábbnak tűnik a működés, de lehet ez csak placebo.
Még csak a belakás van, szóval akkuidőről nem tudok mit mondani.
Első benyomásom, hogy Fold 3-ról nem feltétlenül érdemes váltani. Persze ha ott van a zabszem akkor hajrá. -
bcl
senior tag
Nem t'om mi baja lehetett a health-nek, és se gondoltam volna. Na meg át tudtam vinni kézzel, szinkron le-föl, és hipp-hopp (na jó, ez kicsi eufemisztikus volt ) meg is voltam vele.
Már nagyon sok dolog megvan, de ha nem nyár lenne, szerintem napokig tartana egy rendesebb költözés. Így is meglesz a 24-36 óra
...és még tuti, hogy hetek múlva is találok majd még ezt-azt, nyilván inkább már csak apróságokat. De na...szerk: ja, igen, a "biztonság". Agyvérzés. Értem az okokat, még el is fogadom, mert belátom, miért kell így lennie. Sok a gonosz ember (tényleg), sok a hülye, akit magától kell megvédeni... De attól még agyvérzés...
[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
Most például a Samsung Health-be tört bele a bicskája. Annyit írt, hogy a supportot keressem meg (nem szó szerint, ez ez volt a lényege).
De igazából nem a Smart switch-et ekézem (azt sehol sem említettem! ) , hanem a "folyamat"-ot.
Például a Viberrel is csináltam mentést - nem jött be... amit este készítettem, közvetlenül az átállás előtt, azt - ki tudja miért - nem tudta vissza állítani, de a déli automatikus mentést igen. Nem nagy cucc, de pár órányi tartalom ment a levesbe.Igazából azt nem értem (illetve de, van tippem az okokra - biztonság!), hogy miért nem lehet tényleg minden app minden beállítását átvinni?
Na mindegy, hisztis vagyok -
bcl
senior tag
válasz kakuk.tamas #140 üzenetére
Azt annyira nem akarok, hogy inkább három nap morgolódás minden cserénél...
Egyébként azt nem értem, hogy amikor ugyanarról ugyanarra cserélek (OS, úgy értem), akkor miért nem lehet valami "spéci módot" aktiválni, ami egy az egyben áthúz mindent?
Legutóbb Note 10+ -> Fold3, mindkettő Android 12-n, ugyanaz az UI verzió, most F3 - F4 csere, megint elég közeli beállításokkal, szoftverekkel... és így is még napokig nyomkodom, mire minden vissza áll. Pontosabban majdnem minden...
Ebben tényleg jó az epül, de egyébként... nem jön be -
Gyulll
csendes tag
Vigyázzatok a beszámítósdival, ha valami Nokia 3210-esnél értékesebbet küldtök be! A Tmx (a Samsung partnerei, akik intézik ezt) szeretett volna átverni. Másfél hónapja vettem egy Fold3-at a "nagy nyári kuponhalmozódás" segítségével. Lejött 150.000 beszámítási kedvezmény, eladtam az s20 Ultrámat, kaptam egy watch4-et ajándékba és hozzácsaptam még néhány kupont. Mivel az előzetes, online kalkuláció kb egy tizessel ígért kevesebbet a piaci árnál a patika állapotú tab s4-emért, gondoltam inkább beküldöm nekik, minthogy napi 15, "Csere érdekel egy másfél hónapos, alig használt kecskegidára?" típusú üzenetre válaszoljak. Telt-múlt az idő, nem válaszoltak az emailjeimre. Aztán ezen a héten jött a bevizsgálás utáni, végső ajánlat. Szerintük a tabletem sérült, így csak az előzetes ár kevesebb mint felét fizetik érte. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol a nem túl értelmes ügyintéző hosszas unszolásomra utánajárt, hogy mégis miért ez a pofátlanul alacsony összeg. Azt mondta törött a kijelző sarka és ezért. Gondoltam irány a fogyasztóvédelem, békéltető testület, őszentsége a pápa etc.
De happyend lett a vége. Nem fogadtam el az ajánlatot természetesen, így visszaküldték a tabletemet. Akárhogy vizsgálgattam, sehol egy törés, de még hajszálkarcok se, pontosan amilyen állapotban beküldtem nekik. Most kezdhetem hirdetni, de megúsztam egy átverést...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Vegyél iPhone-ot. Belépsz a fiókodba és a régi mobilod látod viszont.
Ilyet anno egyik droidos telóm se tudott.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bcl
senior tag
-
csoe
tag
Első, és eddig egyetlen negatív tapasztalat F4 kapcsán, hogy valami kehe van, mert nem akar kiadni a készülék magából videojelet: sem az USB-C monitoros Dex, sem pedig az AndroiAuto nem hajlandó működni :( F3 esetén egyikkel sem volt probléma, gondolom a korai szoftver lesz a ludas.
-
ForRedGlory
félisten
Egy kis kamera teszt a Fold 3-al összehasonlítva:
AndroidCentral: Samsung Galaxy Z Fold 4 camera review: They really are better!
-
janeszgol
félisten
Ez vótmá? "HAZÁNK KAPJA LEGDRÁGÁBBAN A 256 GB-OS GALAXY Z FLIP4-ET" [link]
-
veterán
válasz ForRedGlory #128 üzenetére
Tegnap megnyomkodtam a MM-ben. Mint technikai innováció nagyon érdekel, de ÉN nem tudnám kihasználni a mindennapokban. Nem vagyok egy nagy médiatartalom fogyasztó illetve az S22U-n egy darab játék sincs.
Az első kijelző NEKEM keskeny.
Ettől függetlenül már napok óta olvasok és videót nézek rólaCsak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz ForRedGlory #128 üzenetére
Kis reggeli olvasnivaló!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ForRedGlory
félisten
Amúgy videón szerintem nem adja vissza. Nyomkodd meg valahol, mert bár az sem lesz az igazi a rajta futó retail mode miatt, de már azon is érezni, hogy fürgébb rajta minden.
Tesztek már vannak.
The Verge: SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4 REVIEW: INCREMENTAL INNOVATION
PCMAG: Fold 4 Review The ultimate portable computer
PhoneArena: Galaxy Z Fold 4 review: Peak Android -
veterán
válasz ForRedGlory #126 üzenetére
Akkor szakadjon meg a Samsung ...
Ha esetleg valami youtuber tesz fel összehasonlító teszt videót, akkor majd dobjátok már be ide kérlek. Kiváncsi vagyok a különbségekre.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz ForRedGlory #117 üzenetére
Az továbbra is fix, hogy a közelében sincs az S22 széria smoothságban.
Ez egy picit kifejted, hogy hol lehet ezt érzékelni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
thomas92
aktív tag
válasz ForRedGlory #117 üzenetére
Még a Flip3-am is smoothabb, mint az S22-m, szóval biztos, hogy a 4-es széria is veri az S22-ket. Legalább a Foldable mobilokkal ilyen téren nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ide is megérkezett végre. Ez az új tálca iszonyatosan király találmány.
Még nem tudom miért, de elsőre sokkal elégedetlen vagyok vele, mint annak idején a Fold 3-al voltam. Na, majd letisztul, aztán írok hosszabban is.
Az továbbra is fix, hogy a közelében sincs az S22 széria smoothságban.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Azért vmi nem OK még mindig a webáruházzal, ugyanaz az acc, kosár, termék, kuponkódok...
S22U Firefox 551 792Ft,
Win10, Linux Firefox 559 792Ft..
iPad Safari 559 792Ft...
-
veterán
válasz ForRedGlory #109 üzenetére
Ismerősnek is!
Nagyon pacek szerintem tetszeni fog mindenkinek!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bcl
senior tag
Fél órája jött a mail, hogy hozzák!!!
A követés szerint holnap ide is ér -
ForRedGlory
félisten
Na, holnap hozzák végre ide is a Fold 4-et. Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz.
-
PeteePeti
őstag
válasz ForRedGlory #106 üzenetére
A kérdés az, hogy miért ekkora bűn, hogy válaszban le mertem neked ezt írni? Tényleg ekkora hibát követtem el, hogy emiatt be kellett szólnod??? (Költői kérdés, nem igényel választ, ha nem lenne tiszta!)
De mindegy is, mert ezek után le.szarom a bajodat!OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ForRedGlory
félisten
válasz PeteePeti #105 üzenetére
Nyugodjál le, attól lenyugszol. Most mi is a gondod? Annyit kérdeztél, hogy 551 alá le lehet-e menni, amire annyit írtam, hogy nem. Nem kérdeztem, hogy miként jön ki az 551, én is tudom, erre miután levezetted (mintha kérdeztem volna), neked áll feljebb, hogy nem értem az okát?
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz ForRedGlory #104 üzenetére
Most kérjek bocsánatot, mert válaszoltam neked és leírtam miként jött ki az 551? Majd legközelebb engedélyt kérek!!!
(nem azért írtam le részletezve, mert tanítani akartalak elhiheted)OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz Iceman83 #102 üzenetére
Jah jó, nem gond, csak kíváncsi voltam másnál is így van-e? Nem rossz ár a 551 sem a 780-hoz képest!
-
PeteePeti
őstag
válasz ForRedGlory #100 üzenetére
Az az érdekes, ha még erre beírom a FOLDABLE22-t vagy az emailban kapott 25 ezres kódot, vissza áll 599-re!
Csak készülékbeszámítás -80000, SAMSUNGNYAR10 és egyéni kupon amit elfogad! Így jön ki az 551 ezer!OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Samsung.hu-n mennyire lehet levinni a 256-os árát?
551-re sikerült? Van ennél lejjebb?OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
őstag
válasz ForRedGlory #96 üzenetére
Az Alleeban megnéztem a múlt héten. Nagy ormótlan egy valami lett. Az után biztos nem hordanék magamon egy ilyet, részemről felejtős.
-
veterán
válasz ForRedGlory #96 üzenetére
Igen néztem, de valóban eléggé "érdekes" méghozzá Pro.. Bár az órák terén én az almáról nem tudnék váltani.
-
veterán
válasz ForRedGlory #94 üzenetére
Nagyon bejön ez a 4. Az előd is jó volt már, de most tényleg azokon a dolgokon csiszotlak ami számomra zavaró volt.
-
ForRedGlory
félisten
Megnyomogattam a Foldot. Jónak tűnik.
Elsőre is érzehető, hogy sokkal smoothabb, mint az S22 vonal. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold 4 külső kijelző tollal vezérelhető? -
kakuk.tamas
addikt
Karcmentes, 2 hónapos. Olyan mintha ma lett volna kivéve a dobozból.
Ha Pesten laknék kíváncsiságból bedobnám nekik, hogy mondjanak egy árat rá.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MrOomen
tag
Flip 3 töltése 15w volt, szóval nem maradt, ahogy a cikkben van írva, hanem nőtt 25wattra :)
-
T0rnad0
addikt
válasz ForRedGlory #86 üzenetére
-
csoe
tag
A legpatentebb új szoftveres feature, a "tálca" kicsit kevésbé szofisztikált formában amúgy a One UI 4.1-en is elérhető, nyitott állapotban a Dex Labs-ban bekapcsolható a pinelés lehetősége. Így ugyanúgy lehet kihuzigálni a belső kijelzőn a rögzített vagy a legutoljára használt alkalmazásokat, a 4.1.1-et pedig 1-2 hónap múlva tuti megkapja a Fold3 is.
Marad a szélesebb külső, a vékonyabb kávájú belső kijelző, meg a jobb kamerák, mint feature - nem mintha a mostaniakkal bajom lenne. Illetve a TALÁN hosszabb akku üzemidő az új SOC miatt.
266-ért szamolnák be a hármast, 105 a default kedvezmény, 10% generált és 10% SAMSUNGNYAR10 kupon mellett ez 286k ráfizetés.
Megéri ez így vajon? Vagy nagyon látszik, hogy mindenképp le akarom dumálni magam az újról??
-
veterán
válasz kakuk.tamas #79 üzenetére
Majd ha bevizsgálják lehet fele ennyi sem lesz.
Egy hibátlan Nokia telefont akartam beszamíttatni tavasszal az S22U-ba es 6000 Ft ár jött ki rá, a bevizsgáláskor 700 Ft-ot akartak érte adni. (Nem kapcsol be bla bla címszóval...)
-
T0rnad0
addikt
Csak "szeretnéd" Mire oda kerül a sor, kb 200at adnak majd érte. Nem éri meg drága telót beszámítani.
-
ForRedGlory
félisten
válasz LosBlancosRM #80 üzenetére
-
LosBlancosRM
őstag
Hol tudtad megnézni? PM lenne 300 gondolom. Annál azért többet ér.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kakuk.tamas
addikt
Kíváncsiságból megnéztem: 281ezret adnának az iPhone 13 Pro-ért.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ForRedGlory
félisten
MediaMarktban ki vannak már vajon álltítva?
-
thomas92
aktív tag
Készülékbeszámításra kapnék 156 ezret (Flip3 256 GB), plusz ezt megfejelik extra 60 ezerrel, működik a SAMSUNGNYAR10 10%-os kupon és az ajánlói 10%-os kedvezmény, ilyet linkelt valaki fentebb. Az általam írt ár a 128-as Flip4-re vonatkozott.
(Kamerában szerintem érezhető azért a javulás, legalábbis szabadtéren feltűnő volt,remélhetőleg akkuban is számít valamit az a plusz 400 mAh, na és ugye a 25 W-os töltés. A hajtás is jelentősen kevésbé kitapintható és látható, mint a Flip3-nál. Ennek ellenére nem hiszem, hogy váltok, mert nem akarok évente telefont cserélni. Vagyis akarnék, csak hát azért na. )
-
kakuk.tamas
addikt
“továbbra is jelen van a hajlítási gyűrődés,…”
“másrészt lehetővé teszi, hogy összecsukott állapotban a telefon két oldala között ne legyen rés — a Fold4-nél ez is megmaradt.”Grat Samsung. Ennyi pénzért nem vagytok képesek fejlődni.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy Fold3-at itt az aprón 3 év Samsung garanciával 350.000-ért lehet kapni, amikor a Samsung oldalán 650.000?
Várható, hogy fél év múlva a Fold4 is ilyen jó áron megy majd?
Köszönöm -
veterán
válasz ForRedGlory #63 üzenetére
Elvileg az új chip jóval takarékosabb szóval valamennyi javulás várható a Fold 3-hoz képest.
Jaja én is 512 akartam, de most nagyon sok a különbség szóval maradt a 256.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gilfoyle
őstag
válasz ForRedGlory #63 üzenetére
Amikor majd eladod, előtte szólj
-
ForRedGlory
félisten
Rohadj meg, előrendeltem a kommented alapján. Mondjuk, ha az üzemidő nem javulkt a Fold 3-hoz képest érzékelhetően, akkor biztosan nem marad a háznál.
Mondjuk csak a zöld 256-os Fold 4-et, szerintem bőven elég az a tárhely, túl nagy a különbség az 512-es tárhelyhez képest. Tavaly mintha csak 20.000 Ft vagy 30000 Ft lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Bre4the
csendes tag
Sziasztok! Aki tele van kuponnal esetleg, és nem használja fel, gondoljon rám kérlek. Köszi.
-
veterán
"Tudtam játszani kb egy órát a Fold 4-el. Nyilván rengeteg videó van már fent a YouTube-on szóval az alapokat kihagynám és főként azokat a dolgokat mondanám el amit a legtöbb videó kihagy. Mindegyik észrevétel a Fold 3-hoz viszonyítva értendő.
Hardware
Egy kicsikét könnyebnek érződik (-8g), de biztosan érezhető a különbség.
A külső kijelző szélesebb (+3mm), de észrevehető a növekedés főleg pötyögésnél. Sokat szenvedetem a külső kijelzős írással a Fold 3 esetén, de a Fold 4-en nagyszerű élmény gépelni és kb olyan érzés, mint egy normál telefonon (legalábbis számomra). A képernyő méret körülbelü iPhone 12/13 minihez hasonlítható csak magasabb.
A zsanér sokkal masszívabb és nagyon merevnek érződik. Ez az egész készüléknek egy sokkal prémiumabb érzést ad.
Az egész telefon "laposabb" és kevésdbé kerekített. Az oldalakat itt is az iPhone 12/13 szériához tudom hasonlítani. A külső kijelző is kevésbé kerekített az oldalakhoz.
A kamera az rengeteget javult. Egyből elindul, nagyon folyamatos és az eredmények sokkal-sokkal jobbak, mint eddig. Az ultraszéles viszont mostmár csak 0.6 és nem 0.5 ami kicsit gáz.
A kamera sziget nagyon hasonílt az elődhöz viszont vastagabb és nagyobb. Asztalra letéve még jobban libeg.
A belső képernyőn a rejtett kamera is sokkal jobb lett. Továbbra is látható, de csak akkor, ha keresed. Legtöbb esetben (kb 99%-ban) észre sem veszed egyáltalán. Nagyon jól bele olvad mindenbe.
Mindkét kijelzőn keskenyebb a káva (1mm?), ami az egész készüléket jobbá teszi. Nem annyira észrevehető képeken vagy, ha egymás mellé teszed a 3 és 4-et viszont amikor a kezedben van a telefon és ránézel a kijelző egyszerűen lenyűgöz.
A bézs szín sokkal szebb élőben és a zsanér rész nagyon fényes.Software
Van olyan opció hogy egy "tab-ot" felteszel a képernyő legtetejére (a fő képernyőn) és ez olyan lesz, mint egy felugró ablak amivel egyből tudsz módokat váltani, mint például az osztott képernyő vagy felugró mód.
A taskbar nagyon hasznos és lehet gombokkal valamint gesztusokkal is vezérelni. Ha gesztusokat használsz akkor a gombok természetesen eltűnnek, de ugyan úgy működik. Amit sokan nem említettek meg az az, hogy egyszerűen engedélyezhető vagy blokkolható az egész Taskbar simán attól, hogy hosszan lenyomva tartjuk.
Igaz, hogy még csak a One UI41.1. van a demo készüléken, de a szöveg felismerő funkció már működik. Csak rá kattintasz és kijelöli amit akarsz.UI: Én már előrendeltem mielőtt kipróbáltam volna és szerencsére egyáltalán nem bánom. Lenyűgöző készülék és a Samsung csomó olyan problémát megoldott amivel én egy ideje "küszködtem". A két fő ok a váltás miatt az a lényegesen jobb kamera és a szélesebb képernyő. Szerintem nagyszerű újítások mégha kevésnek is tűnik és alig várom megérkezzen. Persze megértem azt aki nem ennyire molyol el a dolgokkal és nekik nem tűnnek nagy számnak ezek az újítások."
-
Gubu0101
veterán
válasz MrPetya19 #53 üzenetére
Yetteltol 530 korul tudom kihozni asszem a 256/12-t.
A 3-at mikor vettem elorendelesben 450 volt,igy meg nem veszes.Jo tudom 2 ev meg minden,de atol
meg ugyan ugy fizetem az elofizetest,ha nincs is melle keszulek akkor is.Nyilvan mindenkinek igyen kellene minden,ott is belevan tuti kalkulalva valami,puszira nem fognak telefont osztogatni.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
doooo
veterán
válasz Cattle_Decap #48 üzenetére
"Lassan tölt, a külső kijelző használhatatlan képátló arányú, és nem is bírja a kiképzést."
Lol.
"Drágább telefon mint egy 3090Ti."
Lol². -
Reggie0
félisten
válasz ForRedGlory #1 üzenetére
Kulfoldon kell venni, majd 10%-ot lehet sporolni vele EU-n belul is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Cattle_Decap #48 üzenetére
Mondjuk a 3090 ti-nál jobb vétel.
-
Decske
senior tag
Fold 3-ról nem látom értelmét a váltásnak, de talán még 2-ről sem. A szoftveres újdonságok jól hangazank, nagyvalszeg a régebbiekre is kijönnek, legkésőbb az 5-ös OneUI-al.
Szerencsére ez nem iOS, hogy az akksi töltöttséget hardveres okok miatt nem lehet a régebbi telefonokon megjeleníteni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Cattle_Decap
tag
Drágább telefon mint egy 3090Ti.
Lassan tölt, a külső kijelző használhatatlan képátló arányú, és nem is bírja a kiképzést.
Nope. -
veterán
válasz ForRedGlory #43 üzenetére
Nem tudtak sajnos semmi biztosat.
Nekem is 12.-ét ír. Tavaly a Fold 3 esetén is meglehetett már kapni indulás előtt és, ha jól emlékszem az S22 család is úgy volt szóval reméljük a legjobbakat!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
SkyLine3000
addikt
Elmebeteg árak egy qrva telefonért. Rohadjon rájuk az összes!
-
Yeffy
veterán
válasz Tocso1706 #33 üzenetére
Valahogy az ipad sztorija lehet itt is igaz, hogy ipad hamarabb volt, mint iphone, csak tudták hogy az emberek nem tudják mire vélni és kapufa lesz, így megvárták az iphonet és utána dobták piacra a padet, amit már tudtak értelmezni "nagyobb kijelzős iphonenak".
just out of curiosity: erre van valami forrasod? ezt meg nem hallottam.
nem mondom, h nem igaz, van benne racio, csak erdekel.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
Az, hogy új!
#39 És sajnos nem is lesz már nagyobb, hanem ennyire levitték elvileg. Legalábbis a SES-ben azt mondták, hogy mostmár ennyi lesz csak. Remélem igazatok lesz és meg tudjátok venni olcsóbban, mint most az 520.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gubu0101
veterán
Nekem most is 70%-on van az aksi,reggel 6 kor vettem le a toltorol,ahogy en hasznalom nekem siman elmegy 2 napot a 3-as.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
Szerintem sem lesz. Annak is örülni kell, hogy kettőt elfogadnak. Aki ilyen készüléket akar valószínűleg most csapjon le rá, mert előrendelés után karácsony körül szokott ismét "akció" lenni.
-
veterán
válasz ForRedGlory #12 üzenetére
Két kupon esetén a 25 ezres kedvezmény már nem érvényes. Már hármat sem enged szóval kuponhalmozásról le kell tenni sajnos.
Én ennyiért előrendeltem aztán kíváncsian várom!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Tocso1706
csendes tag
Minden új technológia kezdetben drága. iphone 3g induló ára itthon 136e volt asszem, iphone 4 meg 2k. Mindenki mondta hogy ez esélytelen, ez nem fogják venni, nem fog elterjedni az ára miatt.
Sztem arányaiban ezek ára is hasonlóak, és megvan az a techi réteg, aki megveszi és szereti. Itt cikk felvetése az érdekes, hogy nincs konkurencia és az miatt pihenhet a samsung. Az a kérdés, hogy akar-e konkurencia lenni bárki is. Gyártási költség és leendő eladások miatt nem gondolnám, hogy bármelyik gyártó rohan ennek fejlesztésével. Biztos van pult alatt kész koncepció, de amíg nem látják a lehetőséget, addig nem kerül piacra és nem is lesz verseny.Valahogy az ipad sztorija lehet itt is igaz, hogy ipad hamarabb volt, mint iphone, csak tudták hogy az emberek nem tudják mire vélni és kapufa lesz, így megvárták az iphonet és utána dobták piacra a padet, amit már tudtak értelmezni "nagyobb kijelzős iphonenak".
3-5 év múlva kiderül, hogy ennek van-e jövője, az emberek akarják-e elérhető áron vagy azt mondják, hogy telefon kényelmes a zsebbe, ha meg nagyobb kell, akkor ott vannak a többméretű tabletok majd szubnotik.
Én drukkolok ezeknek, mert az ötlet jó, a megvalósításon tényleg agyalnak, csak hát vakarom a fejem, hogy igazából a pár hetes varázs után vajon hogy használnám. -
törölt tag
Ha már kupon, melyikek élnek még? Láttam, hogy volt sima S22 a nyár elején 200 ezer alatt is így, ez már megszűnt, igaz?
-
őstag
válasz undercover #25 üzenetére
Sajnos nem érdemes használni mert üti egymást a 10% egyénivel és összességében alacsonyabb kedvezményt ad.
-
MikeWazowski
veterán
válasz undercover #25 üzenetére
Kiküldték már.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Felesbandi
senior tag
Nem tudom, milyenek most a Samsung tabletek, de ezt a Fold 4-es dokkolos dolgot a tobbi tablet is atvehetne.
-
theores.0z
újonc
nektek honnan van ennyi kuponotok? 😅
-
Maxxy10
addikt
Számomra az új Fold szerelem első látásra, gyönyörű lett.
-
undercover
őstag
Arról tud valaki valamit, hogy az unpacked eseményre volt igérve 25k-s kupon az mikor lesz kiküldve?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
prolad
addikt
válasz MarciKING24 #21 üzenetére
Hol van már most kirakva Fold 4?
-
Ricardo
titán
Ezeknek teljesen elgurult a gyógyszerük.
-
MarciKING24
tag
Megnézegettem, megnyomkodtam őket, azért fold4 elég meggyőző. S22U van nálam március óta, új foldon simán érezni exy után a snapi procit , sajnos jobb, már most smoothabb a felhasználói élmény, bár ebben a 22U jól elmarad még feleségem 21Uja mellett is.... Azért érdemes megemlíteni, kisebb lett a gyűrődés F3 után, kamera az első tesztek alapján sokkal jobb, és a minimális szélesítése a külső kijelzőnek nagyon jót tett. Jah, és gyönyörűek a színek
[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
doooo
veterán
Nincs "de akkor is". Szar a forint. A lehető legszarabb. Ennyi.
Dollárban, de még talán euróban meg fontban is pontosan ugyanannyiba kerül, mint a tavalyi modell.
A 2 napos üzemidő meg egyrészt mindenkinél mást jelent, másrészt melyik csúcsmobil is képes arra perpillanat (speciel a te elvárásaid szerint)? i13PM? Akkor azt kell ezt venni, és probléma letudva. -
GeoJoe
senior tag
Ez most nekem is sok, ha jól látom 280ért vennék be az S22U-t, így még nem elég csábító.
Na majd idővel -
Gaben027
csendes tag
Hát várni kell 1-1,5 évet aztán lejebb esnek ezek az árak.Vagy pedig az előző generációs az már nem annyira vészes.Sok mindent úgy se fejlesztettek rajta.Én ilyesmit vennék nem is gondolkodnék rajta melyik generáció legyen.Árukereső szerint a Flip 3 már 250 ezer a Fold meg 450.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Elég sovány lett sajnos. Se nagyobb akksi, se rendes gyorstöltés, se hely a tollnak. Ott a crease, nem csukódik simára, a külső kijelző továbbra is keskeny. Meghagyták a béna oldalsó olvasót és a rossz helyre tett alsó mikrofont.
Gondolkodtam a váltáson Fold2-ről, de lehet várok vele még egy évet. Remélem a konkurencia összekapja magát és lassan hozzák a cuccait EU-ba is. -
veterán
válasz ForRedGlory #12 üzenetére
Kaptam egy privát kupont a drága Samsung-tól, mert hónapokig nem voltak képesek céges számlát kiállítani az S22 ultráról.
-
veterán
-
joey04
titán
Úgy látszik most itt egy technológiai fal, szóval kell még pár év a nagyobb fejlődéshez.
-
dnelb
veterán
azért az fáj hogy kint ugyanannyiba kerül mint a zfold3 anno, ami volt itthon 700 és 730k, ezeknél most 780/840 köszönjük apuka
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nekem fold 3 van, de itt már alaból vastagon fog a ceruza a fold 4-nél[ Szerkesztve ]
-
falabu88
aktív tag
154ezerért vettem kuponhalmozással pár hete a flip 3-at, kb annyit érnek ezek a cuccok. De még így sem éreztem, hogy szükségem lenne rá, inkább tovább adtam jó haszonnal.
-
őstag
Nem kell komolyan venni, 551.792 Ft-ért ebben a pillanatban előrendelhető a samsungtól közvetlenül a legkisebb fold4.
-
ForRedGlory
félisten
Ez az ár egy vicc… 780-840.000 Ft?
Ennyi pénzért alapból elvárnám a minimum 2 napos üzemidőt, de persze nyilván egy napot fog éppen kibírni. Anyám borogass, ezek elmentek otthonról. Igen, szar a forint, de akkor is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Steam topic
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest