- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Sziasztok
Lehet hogy nem ide kéne, de a téma a google aszisztens.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyakran látogatott oldalak kártyáit mi alapján dválogatja a now? Meg mitől függ hogy melyik oldalak friss hireit jeleníti meg?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
elpatkorado
aktív tag
A "kocsimegtalálós" ötlet egész jó, illetve a termékajánlással sincs bajom. Kifejezetten szeretem a Google Now-ot. Múltkor például meglepett, hogy rákerestem PC-n egy filmre, erre 2 perc múlva jelzett a telefon, hogy melyik mozi van legközelebb, ahol vetítik.
-
daniel909
addikt
jah nekem arról se jön értesítés mert kikapcsoltam. akkor lehet ki van kapcsolva a g now értesítés is. nem mintha baj lenne.
(#19) Örni: majd megunod kapcsolgatni oszt menni fog minden.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
azopi74
addikt
"A Google Now másik - nemrég elérhető - újdonsága, hogy a telefonunk emlékszik arra, hogy hol parkoltuk le a kocsinkat. "
Erről az HBO-s Silicon Valley utolsó epizódjában elsütött poén ugrik be.
-
BoB
veterán
Nekem erről egyik ismerősöm jut eszembe. Külföldön ketten vettek mobilnetet, pár GB adat limittel (feltöltős).
Azt mondja ha nem használják nyár végéig is kitarthat.
Na igen, ha valamit nem használsz tényleg sokáig tarthat
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Örni
senior tag
Hú gyerekek akkor én nagyon különc módon használom a telefonom, sosincs bekapcsolva semmi, ha kell, akkor kapcsolom be és kész. Minek merítse feleslegesen az akksit??? Mondjuk nekem el is megy a telefonom 4-5 napig.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
nagyúr
Minél több szolgáltatást akar nyújtani a google, annál ijesztőbb, hogy mennyi információt birtokol rólunk... És annál kevésbé akarok okostelefont használni.
Talán öregszem... -
Lomha 8V
addikt
Hiányzott mint egy falat szar.
-
Juliuska
senior tag
egy 500MB-os havi keret esetén talán nem az, de akkor már nagyon más a helyzet, ha a beállításaid között engedélyezve vagyon a "WiFi keresés mindig elérhető" opció...
(az ugyanis akkor is be fogja kapcsolni a kütyüd WiFi-jét a pontosabb helymeghatározás céljából, ha ne adj Isten korábban kikapcsoltad volna...)Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
daniel909
addikt
De mi az hogy jelez? Nekem sose jelez a g now csak ha én hozom elő a felületet.
Amúgy én is ki fogom kapcsolni szvsz
iamblade: aki nem inkognitoban keres rá az ilyen dolgokra az meg is érdemli!!
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
banhammer
veterán
Jaj de jo.
Neha tenyleg jol jon a segitseg, csak kicsit zavaro, hogy ennyire figyelnek minket.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Örni
senior tag
Az mennyire életszerű, hogy állandóan be van kapcsolva a GPS meg a mobilnet?
A találatokat hangosan is közli netán velem? "Kedves Zoltán! Ebben a boltban már kapható az a szuper szívóstimulátor amit már olyan régen keresel!"
"Marcsi! Itt megveheted azt a 30 cm-es fekete dildót!"
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
DeathAdder
veterán
Ha már a google Now beállításokról volt szó.
Mi alapján szűri ez, hogy nekem milyen híreket adjon?
pl. beírtam egy kedvenc futballcsapatot, és a sok oldal közül amiket követek egyetlen oldal híreit teszi csak be.
A pdafanclub híreit is az arcomba nyomja, amit ha belegondolok nem is bánok annyira, de mégis miért pont a pdafanclub? Idén szerintem még csak rá sem néztem arra az oldalra...
Lehetne olyan, hogy mobilarena, nemzetisport... szóval lehet itt beágyazni kártyákat, vagy valamit csinálni, vagy csak ez úgy van és kész?Mert így elég átláthatatlan és kiszámíthatatlan ez számomra
-
taramta
csendes tag
Hát, azért nem olyan nagy titok, hogy honnan tudja a Google, melyik boltban mi kapható... A webáruházzal rendelkező üzleteknél egyértelmű, a már meglevő keresőrendszerrel feltérképezhető - és ne felejtsük el, hogy nálunk is van már a Tesconak és a CBA-nak is webshopja, szóval elég sok mindenkit ki tudnak szolgálni majd az infókkal. A keresési előzményeket meg eddig is tárolta a Google, ha azt nem tiltottuk le, többek között a hirdetések miatt, szóval ezen sem érdemes ugrálni.
-
kbyte1024
veterán
milyen jó is az,amikor 20másodpercenként jelez majd valami marhaságot,hogy ezt vagy azt vedd meg
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
galaxys80
veterán
Ezzel a Google Now-al csak egy gond van. Hogy hihetetlen mértékben zabálja az akksit.
-
kolosanyi
veterán
Első dolgom lesz kikalcsolni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.