- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor80
tag
Szerintetek akkor 40-ért ez jó vásárnak számít?
Nekem "csak" netezés, és a kicsinek néha filmnézésre meg vmi játékra kéne....félnék egy drágábbat venni pici mellé...nehogy a kijelzőt lerendezze..viszont a hardver eléggé rendbenlévőnek tűnik...egy darabig sztem ellesz.
A nexusnál sztem a multimédiás dolgokat (telepített nagyobb játékok, filmek, zenék) eléggé korlátozza az sdhc kártya hiánya...mi van ha utazok és vinnék 15 rajzfilmet...rossz idő esetére a picurnak? Mondjam majd neki hogy nem fért rá de hetvenbe került? :-)Bár ugye mindenkinek másra kell...én már alig várom hogy megkapjam...illetve a párom...pici még nem, de aztán nem lehet majd elvenni tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged