- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
2 kompromisszumos út van:
- nagy kijelzős telefon ami kompromisszum mert telefonnak nagy tabletnek kicsi
- 2 eszköz ami macera de telefonnak tökéletes tabletnak tökéletesSok gondolkodás után én az utóbbi mellett döntöttem.. van egy 4.7" - 5.2" telefonom mindig és egy 8" - 9.7" tabletem.. így mindig maximálisan ki tudom arra használni az eszközt amire való.. de mindenki máshogy gondolkodik és más szempontjai vannak.
Informatikus vagyok, van céges iPhoneom, privát Android telefonom , céges 12" SubNotim , privát asztali gépem , privát nagy notebookom .
De pl. ha kádban olvasni szeretnél ami ilyenkor télen annyira nem rossz dolog..akkor oda nem viheted se a 12" notebookot az 5.5" -ös telefon vagy 6" meg nekem kicsi lenne .. főleg úgy ha pl. megosztott kijelzőn nézed a sorozatod mellette meg pl. viberen beszélgetsz... stb.. DE ha csak zuhanyozni szoktál neked ez nem szempont
Másik nyomós érv ha pl. megyek haza szüleimhez.. mindegyik notebookom 1.5 KG fölötti.. és bír 2-3h átlagban ... a tabletem viszont 0.5 kg alatti könnyen viszem és 4h többet bír... ezért oda azt szoktam vinni.. DE ez is szubjektív ha szüleiddel élsz ez se szempont neked
pl.
Én próbálok mindig minden eszközt az adott szituációimhoz használni és megtalálni a helyét.
De szerintem egy notebookot nem tud helyettesíteni egy tablet..de bizonyos szituációkban egy tablet jobb tud lenni egy notebooknál.
Csináltam egy összehasonlítást ahol jól látszik arányaiban a különbség ! És hogy mit nem választottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest