- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #819 üzenetére
Tudom, szerintem most, hogy egyre több helyen kezdik el forgalmazni a telefont elég sok új ember fog majd érdeklődni a hibák és pozitívumok iránt
-
AllTheBest
őstag
Szerintem aktuális lenne egy összefoglaló írása... Az összes észlelt hibát is bele lehetne írni.
Van ötletetek, hogy tudnánk összefoglalót csinálni a topicnak? -
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #753 üzenetére
Reméljük
A mai napon elég sokat nyomogattam a telefont, full fényerőn teljesítmény üzemmódban, 3 óra kijelzőidő, reggel óta folyamatos 3g-vel, elég sok fényképezéssel és kb másfél óra zenehallgatással, most van 39%-on(ja és végig full fényerőn).
1 nap alatt nem találtam semmi hibát sem, az összeszerelés kiváló, sehol sem recseg-ropog a telefon, nagyon pozitívat csalódtam most ebben a márkában -
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #731 üzenetére
Ha teljesen leveszem, akkor világosban alig látható, viszont sötétben böngészésre és olvasásra a legjobb. És ilyenkor se sárgás a kép
Szívesen csinálnék róla képet/ket, csak sajnos egy akciókamera áll rendelkezésemre, ami nem épp a legjobb közeli képek készítésében( a nagy látószög miatt) -
AllTheBest
őstag
Ti milyen billentyűzetet használtok a telón? A gyári nálam nem szereti az ékezetes betűket és buggol össze-vissza...
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #694 üzenetére
Nekem hétfőn lett shipped, szóval lehet, hogy neked csak jövő héten jön meg(csak ne legyen igazam...). Ma kb másfél órát nyomogattam full fényerőn, ez idő alatt 17%-ot esett az akksi töltöttségi szintje. Az összeszerelési minőség is jó. Bár nekem fehér helyett kéket küldtek(de sebaj, jól néz ki
)
Külön pacsi a xiaomiforsale-nek, hogy adta átalakítót a töltőhöz
-
AllTheBest
őstag
Szerintem nem csinál rossz képet
[link]
-
AllTheBest
őstag
hogy lehet beállítani, hogy ne rejtett számként mutassa másoknál ha hívok valakit?
-
AllTheBest
őstag
Most érkezett meg a telefon(vasárnap este rendeltem). Fehér helyett kéket küldtek, de élőben jól néz ki a kék, szóval örülés van, hogy nem fehéret küldtek
4.2.0.3u rendszerrel küldték
-
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #663 üzenetére
Gondoltam
Kicsit gyanús volt nekem, mondjuk nekem annyira a szín nem számít, csak érkezzen már hozzá m a sajátom
-
AllTheBest
őstag
Jó azért ilyet is olvasni...
-
AllTheBest
őstag
Esetleg nem próbáltatok a gyárin kívül más kamera alkalmazást? Lehet, hogy jobb képeket tudnátok vele lőni...
gsm gsmarena-s kép összehasonlításon azért nem szerepel rosszul... hasonlítsátok össze egy sony z-vel...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #607 üzenetére
Egy ilyen árkategóriájú telefontól nem kell sokat várni
Én se a telefonom fogom fotózásra használni, de arra,k hogy ha hirtelen le kell valamit fényképezni, na arra teljesen jó
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #599 üzenetére
Rendben
Amint megjön a telefon(lehet, hogy már holnap), igyekszem sokat nyüstölni, hogy előjöjjenek a hibái(?). És majd viszonyításképp lövök pár képet vele, pár napja készült pár kép egy Sony Z-vel, igyekszem ugyan azokra a helyekre ellátogatni és hasonló körülmények között készítek vele képeket és videókat
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #589 üzenetére
Az kellemes
Csinálj a hibáról egy videót amíg van a telefonban szufla és küldd el a boltnak... Hátha cserélik...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #587 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de újraindítani próbáltad már? Esetleg kikapcsolva tölteni próbáltad?
-
AllTheBest
őstag
Tegnap este rendeltem egy 16 gigás fehéret, ma reggel már shipped volt a státusz
Remélem hamar megjön
-
AllTheBest
őstag
válasz
motoflug #544 üzenetére
Ott van, hogy add to cart, ugyan úgy meg lehet venni, csak akkor küldik ha ismét van raktáron
De a mai e-mail szerint:
Hi to Hungary!Meizu will be available tomorrow, so hot news! please be qiuckly, becuase we have many fans of this version.
Have a nice day!
Szóóval elvileg holnap lesz fullos a készlet
-
AllTheBest
őstag
válasz
motoflug #540 üzenetére
s5vs m1 note Itt egy s5 mellett van
-
AllTheBest
őstag
Szerintem lassan nem ártana majd összedobni egy kis összefoglalót ennek a topic-nak, hogy a hozzám hasonlóan frissen idekerülteknek ne kelljen ugyan azokat a kérdéseket feltenni
-
AllTheBest
őstag
Xiaomiforsale-ről fehér 16 gigás megrendelve!
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #515 üzenetére
Nyugi, én is csak jövő héten tudom megrendelni
-
AllTheBest
őstag
Most válaszoltak, holnaptól lesz megint xiaomisale-n meizu m1 note
-
AllTheBest
őstag
Esetleg innen rendelt már valaki? [link]
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #449 üzenetére
Anno én is folyton romolgattam a telefonjaim(Nexus 4, G2, stb..) De azt vettem észre, hogy mostanában nagyon ráálltam a gyári rendszerekre, végre elérték a telefonok azt a szintet, hogy hasonló sebességre képesek gyári rommal ,mint custom-mal
Nekem az UI a lényeg, és az eléggé bejövős, a mostani Sony Z-től már hányni tudnék...
-
AllTheBest
őstag
Remélem lesz raktáron nemsokára xiaomiforsale-n mert jelen pillanatban egyikből sincs
Jövő hét végére jó lenne ha megint lenne
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #428 üzenetére
Az jó
Akkor jövő hét végén megrendelem magamnak én is
Esetleg majd írnál ide, ha megjött a csomag?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #426 üzenetére
Megrendelted már? Azt nem írja, hogy mennyi a szállítás utánvéttel?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, ilyen telefon vásárlásán gondolkozom, Sony Z-ről váltanék, alapvetően mik a tapasztalataitok a telefonnal kapcsolatban? 68-ért szerintetek megéri a 16 gigás verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest